YAĞLI SİMİT TARİFİ 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı yoğurt 6 su bardağı un 1 paket margarin yarım çay bardağı şeker 2 tatlı kaşığı tuz 1 paket kabartma tozu 2 yumurta susam veya çörek otu
Yapılışı Margarini eritin Yumurtaları kırın ve yumurtaların akını simitlerin üstü için kenara ayırın Bütün malzemeleri karıştırın Hamur kulak memesi yumuşaklığını bulana kadar yoğurun Küçük simit şekilleri verin Yüzlerine yumurta akı sürün ve susamları simitlerin üzerlerine bolca serpiştirin
Soğuduktan sonra servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.