İNCE BÖREK TARİFİ 500 gram yufka 1 bardak süt 2 adet yumurta 4 çorba kaşığı margarin içine ne istenirse (ıspanak, kıyma, peynir, domates…) tuz
Yapılışı Tepsiyi yağlayın Diğer tarafta bir kasenin içine yumurtayı kırın Bir çimdik tuzla iyice çırpın
Eritilmiş yağı ve sütü ilave edin Yufkaları bu harca batırıp yağlanmış tepsiye yarısını dizin Ortasına istediğiniz malzemeyi koyun Diğer yufkaları da ıslatarak dizin Kalan harcı üzerine dökün Muntazam kesin, fırına koyun Servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.