![]() |
Kolay Pizzzzzza (Resimde Var) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Pizzzzzza (Resimde Var)Pizza bölümünü aradım ama bulamadım yDA YOK bilmiyorum ![]() ![]() ![]() Kolay Pİzza ![]() ![]() ![]() ![]() Öncelikle şunu belirteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() el yapımı hamur için : 1 su bardağı ılık suda 1 tatlı kaşığı şekeri erit, 1 ![]() ![]() ![]() Malzemeler: (ekleme-çıkarma yapabilirsiniz) 300gr rendelenmiş kaşar, salam, sucuk, sosis, zeytin, biber, domates, 4-5 tane mantar, salça ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() şimdi hamuru yaptıktan sonra dinlendircez 45 dk falan ![]() ![]() ![]() ![]() sonra tepsiye sercez ![]() ![]() ![]() eğer hamur yoğurulduktan sonra ele yapışmaya devam ederse bilki yağı az atmışsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hamuru yaydıktan sonra üzerine daha önceden az suyla karıştırdığımız salçayı sürcez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sürdükten sonra biraz kaşar rendelicen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaydıktan sonra peynir katmanı yapıcan aman az yapma önce göze çok gelio sonra eriyince bişi kalmıyo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlamadıysan yuh sana o kadar anlattım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yok arkadaş ben bu işi beceremedim gibi |
![]() |
![]() |
|