Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, kızartması, pofuduk

** Pofuduk ( Hamur Kızartması ) **

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

** Pofuduk ( Hamur Kızartması ) **







** POFUDUK ( HAMUR KIZARTMASI ) **

MALZEMELER:

1 KİLO UN

YARIM PAKET MAYA , TUZ

KIZARTMAK İÇİN SIVIYAĞ

YAPILIŞI:

UN,MAYA VE TUZ ILIK SU İLE YOĞRULUR

1 SAAT DİNLENDİRİLİR KABARAN HAMUR BEZELERE AYRILIR

SONRA ELLE TABAK BÜYÜKLÜĞÜNDE AÇILIR

BİRAZ KALIN OLSUNKİ,POFUDUKLAR GÜZEL KABARSIN

SONRA KURABİYE KALIPLARIYLA KESİLİR

KESİLEN POFUDUKLAR KIZGIN YAĞDA KIZARTILIR

ÇAYIN YANINDA AFİYETLE YENİR

TABİ YANINA KAHVALTILIK VE DOMATES,SALATALIK

AFİYETLER OLSUN MUTLAKA DENEYİN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.