![]() |
Gömme (Etli Ekmek) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gömme (Etli Ekmek)1 kg kuzu kuşbaşı et 1 tatlı kaşığı salça 1 çay kaşığı pul biber, karabiber, tuz Hamuru için: 20 gram yaş maya (kibrit kutusunun yarısı kadar) 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı toz şeker 1 tutam tuz 1 çorba kaşığı yumuşak margarin Alabildiğince un Yemeğin Tarifi Kuşbaşı eti, 1 tatlı kaşığı salçayı, pul biberi ve karabiberi tencereye aktarın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun! |
![]() |
![]() |
|