![]() |
Pandispanya Çöpçatan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pandispanya ÇöpçatanPANDİSPANYA ÇÖPÇATAN MALZEMELER 8 adet yumurta 8 kahve fincanı toz şeker 8 kahve fincanı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu KREMASI İÇİN 1 litre süt 2 adet yumurtanın sarısı 3 yemek kaşığı mısır nişastası 1 su bardağı toz şeker 1 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya 1 paket hazır çiğ süt kreması (125 ml) SÜSLEMEK İÇİN Hindistan cevizi tozu YAPILIŞI Yumurtaları ve toz şekeri 10 dk ![]() ![]() ![]() ![]() rece ısıtılmış fırında 45 dk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|