![]() |
Limonlu Chesscake |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limonlu ChesscakeLimonlu Chesscake tarifi için Malzemeler : a İçin � Toz krem şanti 200 g � Soğuk süt 500 g � Limon 2 adet � Portakal 1 adet � Jelatin(eritilmiş) 4 yaprak Pat Hamuru İçin � Yumurta beyazı 550 g � Toz şeker 500 g � Yumurta sarısı 550 g � Un 500 g Limonlu Chesscake yemeğinin hazırlanışı: Pat Hamuru Yumurta beyazı mikserde çırpılır, azar azar toz şeker ilave edilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krema Toz krem şanti ve soğuk süt mikserde 3 dakika çırpılır ![]() ![]() ![]() PastanınTamamlanması Pişirilen pasta patları kare çember boyunda 2 adet kesilir ![]() ![]() Çember düz bir tepsiye oturtularak birinci pat yerleştirilir ve şurup ile nemlendirilir ![]() Hazırlanan krema 1 ![]() ![]() Krema ikinci pat ile kapatılır ve buzdolabında 1 saat bekletilir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|