Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bavaruaz, tarifi

Bavaruaz Tarifi

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bavaruaz Tarifi



Bavaruaz tarifi

için Malzemeler :

� Pasta kreması 700 g
� Jelatin (yaprak) 12
� Krem Şanti 900 g
� Çeşitli taze meyve
Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir Bavaruaz

yemeğinin hazırlanışı:

Bavaruaz�ın Tamamlanması
Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır Bu karışıma çırpılmış krem şanti ilave edilerek karıştırılır

Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir

Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır Torbaya doldurulmuş şanti sıkılarak süslenir Meyvelerin üzerine jöle sürülür

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.