![]() |
Bavaruaz Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bavaruaz TarifiBavaruaz tarifi için Malzemeler : � Pasta kreması 700 g � Jelatin (yaprak) 12 � Krem Şanti 900 g � Çeşitli taze meyve Not: Çeşitli aroma ve renklendiriciler kullanılabilir ![]() yemeğinin hazırlanışı: Bavaruaz�ın Tamamlanması Soğuk suda bekletilmiş jelatinlerin suyu dökülerek eritilir, çırpılmış pastacı kreması ile karıştırılır ![]() ![]() Karışım tümü sıvı yağ ile yağlanmış kek kalıplarına dökülür ve 1 saat derin dondurucuda bekletilir ![]() Soğutucudan çıkarıldıktan sonra, bavaruaz ters çevirilerek çıkartılır, bol meyve ile garni yapılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|