![]() |
Çikolata Hazinesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çikolata HazinesiÇikolata Hazinesi Malzemeler: Pandispanya: 1 poşet Dr ![]() 3 yumurta 9-10 yemek kaşığı su 1 su bardağı kavrulmuş ve öğütülmüş fındık Dolgu: 1 poşet Dr ![]() 1 su bardağı soğuk süt Kaplama: 1 paket Dr ![]() 1,5 su bardağı soğuk süt 1 poşet Dr ![]() 2,5 çay bardağı süt 40 g çikolata rendesi Hazırlanışı: Pandispanya: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika çırpın ![]() ![]() Elektrikli Mini Fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Turbo fırın: 160°C (önceden ısıtılmış) Pişirme süresi: Yaklaşık 30-40 dakika Soğutup enlemesine ikiye kesin ![]() Dolgu: Bıçak yardımı ile üst patın ortasından 14 cm çapında bir yuvarlak çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaplama: Pasta kremasını 1,5 su bardağı soğuk süt ile çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|