![]() |
Vasiyet |
![]() |
![]() |
#1 |
flipper
|
![]() VasiyetAmerikalı milyoner bir bayan, genç ve yakışıklı avukatını yanına çağırır ve der ki: - Artık yetmiş yaşına geldim ve biliyorum ki artık bu dünyada misafirim ![]() ![]() - Tabi hanımefendi, diyerek hemen kağıt ve kaleme sarılır ![]() -Benim bildiğin gibi hiç kimsem yok ![]() ![]() ![]() ![]() - Evet efendim anladım, der ve "İkinci dileğiniz ne" diye sorar ![]() - Bugüne kadar hiç kimseyle beraber olmadım ve hala bakireyim ![]() ![]() ![]() - Hayatım biliyorsun bugünlerde benim de işlerim pek yolunda gitmiyor ve 1 milyon dolar da çok iyi para ![]() ![]() Eşi biraz düşündükten sonra kabul eder Avukat doğru yaşlı milyonerin yanına gider ve: - Efendim, eğer sizin için de bir sakıncası yoksa 1 milyon dolarlık vasiyetinizi yerine getirmek için talibim ![]() ![]() Avukat eşiyle konuşur eşi: - Peki o zaman yarın seni ben bırakırım tahmini ben seni 10:30 gibi yine oradan alırım, diyerek anlaşırlar ![]() ![]() ![]() ![]() - Neyse, der kadın 5-10 dakika uzayabilir önemli değil diye düşünür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Sevgilim sen bugün git benim ne zaman geleceğim belli değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|