Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
vasiyet

Vasiyet

Eski 03-25-2007   #1
flipper

Vasiyet

Amerikalı milyoner bir bayan, genç ve yakışıklı avukatını yanına çağırır ve der ki:
- Artık yetmiş yaşına geldim ve biliyorum ki artık bu dünyada misafirim Onun içindir ki sana vasiyetimi yazdırmak istiyorum Avukatı da:
- Tabi hanımefendi, diyerek hemen kağıt ve kaleme sarılır Kadın :
-Benim bildiğin gibi hiç kimsem yok Sadece iki dileğim olacak Biliyorsun servetimin tamamı 100 milyon dolar Bana öldüğümde 99 milyon dolar harcanarak öyle görkemli bir cenaze töreni hazırlansın ve yapılsın ki; bütün ülke bunu günlerce konuşsun der Avukat:
- Evet efendim anladım, der ve "İkinci dileğiniz ne" diye sorar Yaşlı ve zengin kadın biraz utanarak biraz da sıkılarak genç ve yakışıklı avukatına:
- Bugüne kadar hiç kimseyle beraber olmadım ve hala bakireyim Benimle yatacak kişiye de geri kalan 1 milyon doları vereceğim der Avukat eve gelir karısına durumu anlatır
- Hayatım biliyorsun bugünlerde benim de işlerim pek yolunda gitmiyor ve 1 milyon dolar da çok iyi para
Eşi biraz düşündükten sonra kabul eder
Avukat doğru yaşlı milyonerin yanına gider ve:
- Efendim, eğer sizin için de bir sakıncası yoksa 1 milyon dolarlık vasiyetinizi yerine getirmek için talibim Zaten milyoner bakirenin arayıp da bulamadığı bir olay
Avukat eşiyle konuşur eşi:
- Peki o zaman yarın seni ben bırakırım tahmini ben seni 10:30 gibi yine oradan alırım, diyerek anlaşırlar Aynen planlandığı gibi ertesi sabah kadın avukatı malikaneye 10 da bırakır ve gider10:30 civarında evin önüne gelir ve beklemeye başlar Evde hiç kıpırtı yok
- Neyse, der kadın 5-10 dakika uzayabilir önemli değil diye düşünürSaat 11'e doğru artık dayanamaz ve başlar dıt dıt kornaya basmayaEvden hala ses yokBirkaç dakika sonra tekrar dıt dıtGene çıt yokArtık kadın iyice sinirlenmeye başlar ve hiç aralıksız kornaya basarDaaaaaattttttt !!!!! daaaatttttt!!!!!! Derken pencereden yarı çıplak vaziyet de genç avukat çıkar ve eşine seslenir:
- Sevgilim sen bugün git benim ne zaman geleceğim belli değil Kadın fikrini değiştirdi Cenazemi belediye kaldırsın diyoooor

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-05-2007   #2
İSİMSİZ KARANLIK

Hah hah :D :D :D Gerçekten çok güzel ya, teşekkürler flipper
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com