![]() |
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil![]() Sustum Öylesine bir nefeste Aheste Varsın güller açılmasın bundan sonra Varsın eksik olsun Çoklar aza, anlar hiçliğe Canlar ecele devrile dursun Kıyılmış ne varsa beyhudedir bundan böyle Sustum Dertli kalem artık sen söyle Sustum Bu vakte kadar Söz kalesinin burçlarında mahpustum Viran olmanın noksan kıldığı Bir tutam acıyla Mürekkep renginde içimi kustum Ve öğrendim susmayı Akıtmaya kıyamadığım sağanaklardan Uyan ey zaman Bedel iste bitirdiğim yarınlardan Sustum Cana canana, zamana mekâna Korkana, yürek burkana Tuş olduğumu gördüm sustum İncecik bir sızıyla inlerken neyler Son sözümü sona ermeden söyledim Tersine açan bir çiçek gibi Topladım yapraklarımı gün ışığından Goncamın içine pustum Sustum Konuş deseler de Söz gümüşünü biriktiririm artık Yamalı keselerde Özüm her ne kadar kavrulsa da Leyla menşeli vesveselerde Kısıtlanmış hülyalarım Açıortayını yitirse de Lüzumsuz hendeselerde Söz dedim ya Sustum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
brave83
|
![]() Ergenekon ben bu şiiri çok önceden biliodum tekrar hatırlattığın için bir kere daha teşekkürler ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
|