![]() |
Bindiği Otobüs Hiçbiyere Gidiyordu! |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Bindiği Otobüs Hiçbiyere Gidiyordu!![]() Hüznün insan yüreğine taarruza geçebilmesi için tüm ayrıntıların ‘Hazrol!’da durduğu pusuda bir zaman ihtilâli… Anılar tekmil veriyor… ( “ Terörist bir zihniyet yüreğinize hain bir bomba yerleştirir, duygularınız nice şehitler verir ![]() ![]() ‘Hâlâ mavi’ o deniz kasabasından yazıyorum şimdi, erken inmiş bir akşam vakti, bulutlar yağmura, yüreğim aşka gebe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Ne iş yaparsınız?”, diye sordu adam ![]() “Hayatkârım”, dedi kadın, “serbest çalışıyorum” ![]() Derin düşüncelerin engininde denizsiz ve çorak bir ada sanki yüreğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( Güneş’i yasakladı bana… “Peki”, dedim, “şimdi ben nasıl kurutacağım gözyaşlarmı? ![]() ![]() ![]() “Mendille!”, demeseydi eceli olmayacaktım konuya biHâkim Bey, yemin ederim!” Yüreğimde vadesi dolmak üzere olan eksik teşebbüs yaraları, masamın üzerinde o ‘beklenen tango’nun güftesiz notaları, ciğerlerimde dışarı atılması kasten unutulmuş koyu bir duman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Burada mısın?”, diye sordu adam ![]() “Hayır” diye yanıtladı kadın, “burası dönmek için çok uzak!” ![]() Sessiz sitemleri de bilirim elbet, hem de müneccimiyim suskunluklarda neler bağırıldığının! Tek kişilik sevmelerin içtenliğime detone tınısını onarabileceğimi sanarak sığınırım yüreğimin notalarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Peki vicdanın nasıl sığıyor yüreğine?”, diye sordu kadın ![]() “ViCdanjör tutuyorum ![]() Elmalı çayların tütsülü büyüsüne kendiliğinden refakât eden o derin anlamlar yok artık; birlikte içilen bir sigaranın ciğer serinleten keyfi, Usta’ların bana bizi anlatan altı çizgili satırlarının size aksi yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Ben şaraptan üzüm taneleri toplayabilirim ![]() ![]() “O da bir şey mi?”, dedi kadın, “Ben gözyaşlarından balık tutabilirim!” Sarılıp birbirlerine keyifle ağladılar; adamın topladığı üzümleri takıp oltanın ucuna kırmızı balıklar yakaladılar…” ) Düşlerime umutlanmayı özledim, uçan balonlara takılıp uçmadan bulutlarda gezebilmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Bir gün bir bilet alacağım ve hayatımız değişecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bindiği otobüs hiçbir yere gidiyordu…” ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
speed
|
![]() Güneş’i yasakladı bana… “Peki”, dedim, “şimdi ben nasıl kurutacağım gözyaşlarmı?" çok beğendm tşkküerlr angels ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mate
|
![]() Bir gün bir bilet alacağım ve hayatımız değişecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bindiği otobüs hiçbir yere gidiyordu… güzel teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ergenekon
|
![]() Düşlerime umutlanmayı özledim, uçan balonlara takılıp uçmadan bulutlarda gezebilmeyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( “Bir gün bir bilet alacağım ve hayatımız değişecek ![]() ![]() ![]() ![]() Bindiği otobüs hiçbir yere gidiyordu…” ) harika, teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|