Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ace, kapsül, life, lycopene, selenyum, time

Life Time Lycopene With Ace Selenyum 30 Kapsül

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Lycopene Capsules

LifeTime Lycopene kapsülleri sadece domates özünden oluşan tescilli LYC-O-MATO ham maddesinden üretilmiştir

Likopen; domates, karpuz, pembe greyfurt gibi sebze ve meyvelere rengini veren, yağda eriyen doğal bir antioksidandır Formülündeki güçlü antioksidanlar sayesinde, vücudun bağışıklık sistemini ve savunma mekanizmasını güçlendirerek hastalıklara karşı dirençli olmasına destektir

Bağışıklık sistemini destekleyici etkisiyle enfeksiyona yakalanma riskini azaltmaya yardımcı olabilir İçeriğindeki likopen miktarıyla, prostatın büyümesine ve başta prostat kanseri olmak üzere birçok kanser türü ve kalp–damar hastalıklarına karşı savunma mekanizmasını destekleyebileceği düşünülmüştür Yüksek kötü kolesterolün (LDL) düşmesini sağlamaya yardımcı olarak bu sayede damar iç yapısında dolaşımı artırabilir

Serbest radikallerin cilde verdiği zararı azaltmaya yardım ederek cildin daha genç, sağlıklı ve canlı görünmesine destek olabilir

ANTİOKSİDANTIR

Özellikler

Ürün İçeriği: 1 kapsül için

- Lycopene (LYC-O-MATO®Beadlet) (Lycopersicum Esculentum)

15

mg

- Vitamin A (Beta Carotene)

5000

IU

- Vitamin C (Ascorbic Acid)

100

mg

- Vitamin E (d-Alpha Tocopheryl Succinate)

100

IU

- Selenium (L-Selenomethionine)

50

mcg

Kullanım önerisi: Günde 1 kapsül, yemekle birlikte

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Besin Çeşidi : Vitamin ve Mineral
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
68,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com