![]() |
Cosfer Çekme Lastikli Twist & Shape Stepper |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cosfer Çekme Lastikli Twist & Shape StepperCosfer Çekme Lastikli Twist & Shape Stepper [*]Kardiyo çalışması çerçevesinde direnç sistemi uygulayarak tüm vücudun sıkı ve formda kalmasını sağlarİki hareketi aynı anda yapabilmenizi sağlayarak harketlerden biriyle kalçalarınızın ve bel bölgenizin incelmesini diğeriyle vücudunuzun üst tarafının çalışmasını sağlarTwist&Shape soldan sağa ve aşağı yukarı hareket eden ve kasları değişik açılardan çalıştıran eşsiz bir alettirAletin hidrolik yapısı dizlerde ve ayak bileklerine basınç binmesini engellemektedirDönüş hareketleri sayesinde Kardiyovasküler çalışma yapabilir ve kısa sürede yağ yakabilirsinizAynı zamanda ekstra güç bantları sayesinde kollarınızı da çalıştırarak triseps ve bisepslerinizi güçlendirebilirsinizTüm vucudunuzu aynı anda çalıştıran bir fitness ürünüdürDirenç bantları olmadan da kullanabilirsinizÇalışmanızı direnci azaltarak ve arttırarak kişiselleştirebilirsinizKalori ekranından vücudunuzdaki gelişmeleri izleyebilirsinizTwist &Shape in 5 fonksiyonlu elektronik bir ekranı bulunmaktadır:Antreman süresini izleyebilir,Toplam adım sayınızı takip edebilir,dakikada attığınız adım sayısını tespit edebilir,yaktığınız kaloriyi görebilirsinizEkranı sıfırlamak için ekran düğmesi 2 saniye basılı tutulur LCD ekran 4 dakika boyunca kullanılmadığı takdirde otomatik olarak kapanırMaksimum kullanıcı ağırlığı 120 kilodur1 x Twist&Shape2 x Direnç Bantı1 x Kalori Ekranı Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 03 ![]() ![]() 139,24 TL |
![]() |
![]() |
|