Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Spor & Outdoor

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2240, delta, multifonksiyonel, stepper, twist

Delta DS 2240 Multi-Fonksiyonel Twist & Stepper

Eski 09-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ürün Adı : Delta DS 2240 Multi-Fonksiyonel Twist & Stepper[*]
Üzerindeyken çok rahat bir şekilde sağa & sola twist aktivitesini gerçekleştirebileceğiniz Twister cihaza montelidir Twister ‘ınızı kullanmadığınız zamanlarda yukarıya doğru rahatça katlayarak yerden tasarruf sağlayabilirsiniz Stepper özelliği sayesinde “Step”, Twister özelliği sayesinde “Twist” yapma imkanını bir arada sunuyor olması; bu cihazı, bel ve karın bölgelerinin çalıştırılması için mükemmel bir alet yapmaktadır Çelik yay ile direnci takviye edilmiştir Ürünün hidrolik yapısı, dizlere ve ayak bileklerine fazla basınç binmesini engellemektedir Kardiyo çalışması çerçevesinde direnç sistemi uygulayarak tüm vücudunuzun sıkı ve formda kalmasını sağlayan kullanması son derece kolay bir fitness aletidirHafif olması ve az yer kaplıyor olması nedeniyle yazlığınıza kolayca taşıyabilirsinizGösterge Bilgileri : Cihaz üzerinde spor yapılan toplam süre, adım/dakika, toplam adım (step hareleti sayısı), yakılan toplam kalori miktarı ve geçiş modu bilgileri mevcutturGösterge Tipi : LCD EkranCihaz Ağırlığı :Net : 17 Kg
Brüt : 19 Kg Kurulu Ebatlar :Yükseklik : 120 cm
Uzunluk : 90 cm
En : 40 cm Cihazın Rengi : Silver / SiyahGenel Özellikler : Twist aleti, step yüksekliği için ayarlanabilir çift hidrolik, kaymayan ayaklıklar, 4 adet dambıl

Koli Ebatları : 60 cm x 46 cm x 29 cm

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 03092012
158,30 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com