![]() |
Akıl İşte |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Akıl İşteYakışıklı bir Amerikalı çiftci kasabaya inmiş ![]() Bir kova, bir çekiç, iki tavuk ve bir de horoz satın almış ![]() Çiftcinin bütün bunları taşımakta zorlandığını gören dükkan sahibi ona akıl vermiş : - Çekici kovanın içine koy, kovayı bir elinde taşı ![]() altlarına sok ve horozu da öbür elinde taşı ![]() ![]() Çiftci, adamın dediğini yapmış ve kamyonetine doğru yürümeye başlamış ![]() Yakışıklı çiftcinin yolunu bir kadın kesip : " Affedersiniz, acaba Çılgın Boğa Çiftliği'ne nasıl gidebilirim ? " ![]() Çiftci : - Şansınız var, benim çiftliğim Çılgın Boğa'ya çok yakın ![]() Atlayın kamyonete sizi götüreyim ![]() ![]() ![]() Kadın : " Peki ama, sizin beni şimdi bir duvara yaslayıp, bana tecavüz etmeyeceginizi nereden bileyim ? " ![]() Çiftci : - Hanımefendi insaf, bir elimde içinde çekiç olan kova, koltuklarımın altında birer tavuk, öteki elimde bir horoz varken, ben sizi nasıl duvara yaslayıp tecavüz edebilirim ? ![]() ![]() ![]() Kadın : " Çok basit ![]() ![]() üstüne koy ki horoz kaçamasın ![]() ![]() ![]() Ben de tavukları tutarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|