![]() |
Kadınlara Güvenmek |
![]() |
![]() |
#1 |
Ergenekon
|
![]() Kadınlara GüvenmekBEN kadınlara güvenirim ![]() Bir dostum olacaksa kadından olsun ![]() Kadınlar merttir ![]() Kadınlar yiğit ![]() Kadınlar dünyanın yönetimine el attıkları gün, göreceksiniz yeryüzü daha yaşanır olacak ![]() Dişi kuştur kadın ![]() Sevgi çöplerini toplaya toplaya, barışla örerek, yeni dünyayı kadınlar yapacak ![]() Kadınlar dünyanın neresinde yönetime geldilerse, ister bir kurumda, ister bir ülkede, tarihe düşen destanlar yazdılar ![]() Türkiye hariç ![]() Bizim seçtiğimiz kadınlar işleri daha da berbat ettiler ![]() Niçin? ![]() ![]() Çünkü kadınlıklarını bırakıp erkekleştiler ![]() Misal; Meclis'te özenin ifadesi olan ‘‘Ayy! ![]() ![]() ![]() ![]() Oysa insanlar onları kadın oldukları için seçtiler ![]() Onlar ise kötü bir erkek taklidi olmaktansa, kadın olmanın yüceliğini bilmiyorlardı ![]() Erkekleştiler ve kaybettiler ![]() Bence kadın gibi kadınlar yeni yeni geliyorlar ![]() Bakın; demokratik kitle örgütlerinin önünde, üniversitelerde, eğitimde, sağlıkta, iş hayatında, kültür ve sanatta, sosyal kavgaların başında artık çok kadın var ![]() Saf saf yerlerini alıyorlar ![]() Sesleri daha gür ![]() Dişi kuşlar, ağızlarında sevgi ve barış çöpleriyle yeryüzünü insanoğluna yuva yapmaya geliyorlar ![]() Ben kadınlara güvenirim ![]() Kadınlar merttir, kadınlar yiğit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Kim bu sözlere yanlış diyebilir ki? Ben bu sözlere katılmakla kalmıyorum, savunuyorum da bu sözleri ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() ergenekon çok teşekkürler çok yerinde ve güzel bi yazı olmuş ama siz erkeklerde ölesiniz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ergenekon
|
![]() teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
puslu
|
![]() Eline sağlk ergenekon yine farklı bir açıdan ele almışsın ve çok güzel olmuş Teşekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
[KAPLAN]
|
![]() Evet, hem yiğit ; hem de kıymet bilendir ![]() ![]() ![]() ![]() Eline sağlık Ergenekon ![]() |
![]() |
![]() |
|