![]() |
Lezzet Sırları!... |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Lezzet Sırları!...ÇÖREKOTU: Pişirmeden önce çöreklerin, ekmeklerin üzerine serpilir, hoş bir görüntü ve lezzet verir KİŞNİŞ: Bazı soğanlı yemeklerde, ekmeklere, bisküvilere ve meyve kompostolarına arzuya göre katılabilir ![]() MAYDANOZ: Tatlılar hariç, her türlü yemeğe istenilen miktarda konulabilir ![]() ![]() FESLEĞEN: Çorba, domatesli soslar, kuzu, dana, balıketleri, lahanalı yemekler ve yeşil salatalara lezzet vermek için kullanılır ![]() TERE: Genellikle çiğ olarak salatalara katılır ![]() ![]() ![]() YENİBAHAR: Bazı sıvıyağ ile hazırlanan dolmalarda ve sıcak yemeklerde orzuya göre kullanılır ![]() SUSAM: Özellikle hamur işleri ve tatlılarda kullanılır ![]() KIRMIZIBİBER: Her türlü yemeğe tat ve renk verir ![]() ![]() ![]() ZENCEFİL: Özel soslu yemeklere lezzet katması için kullanılır ![]() ![]() ASPİR: Bazı pilav, sebze ve salata çeşitlerinde kullanılır ![]() ![]()
__________________
![]() Başka Milletlerin Avıdır ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Rica ederim Gözyaşı vaktini ayırıp okuduğun için sağol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() Başka Milletlerin Avıdır ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Arkadaşım söylediğiniz şeyin hem konusuyla alakaı yok hemde bir arkadaşımızla dalga geçiyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() Başka Milletlerin Avıdır ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
suskun
|
![]() Zamanınızı ayırıp baktığınız için teşekkürler ArsıZ ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
![]() Başka Milletlerin Avıdır ![]() Mustafa Kemal ATATÜRK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
[YaSiN]
|
![]() goalkeeper_16 Terbİyenİ Takill Bİz Burda Hepİmİz KardeŞİzzz Dİkkatlİ Ol Emegİne Saglikk Suskun Bİlgİlerİnİ Bİze Sindugun İÇİn TeŞekkÜrlerİmİ GÖnderİorumm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|