![]() |
Ata'yı Hiç Böyle Gördünüz Mü? |
![]() |
![]() |
#1 |
mate
|
Ata'yı Hiç Böyle Gördünüz Mü?Ata'yı hiç böyle gördünüz mü? Atatürk’ün 1935 yılı Şubat ayında Antalya’ya yaptığı gezi sırasında Ege vapurunda çekilen fotoğrafı büyük önderin keyifli günlerinden birini gözler önüne seriyor ![]() ![]() Denizler Kitabevi koleksiyonunda yer alan fotoğrafta Atatürk, Ege Vapuru’ndaki yolculuğu sırasında salıncağa ayakta binerek poz vermiş ![]() ![]() Fotoğrafın bir benzeri sadece Çankaya Köşkü’nün Atatürk Albümü’nde yer alıyor ![]() ![]() ![]() ATATÜRK’ÜN 1935’TEKİ AKDENİZ GEZİSİ Atatürk 16 Şubat 1935’te Ege Vapuru ile İzmir’den hareket etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İskeleden faytonlarla doğruca köşküne gelen Atatürk, burada akşama kadar dinlendi ![]() ![]() ![]() ![]() NTVMSNBC |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~NE KAdarda qüzeL qüLüyor saLıncakTa iKen :)) SevgiLi Atamı tekrar rahmetLE anıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
O_Z_A_N_6_1
|
![]() Merhamet dolu bir insan, kendi için değil halkı için çalışmış o yüce insan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
nenem
|
![]() Allah Rahmet Eylesİn Mekani Cennet Olsun ArkdaŞlar Herkes Ruhuna Bİ Fatİha Okusun Ben Okudum Sİzde: |
![]() |
![]() |
|