Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aman, dikkat, düşer, ola, yolunuz

Ola Ki Yolunuz Filan Düşer; Aman Dikkat !

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ola Ki Yolunuz Filan Düşer; Aman Dikkat !

Ola ki yolunuz filan düşer; aman dikkat !

Önce sitesine bir bakın

http://wwwalangullutermalcom/alangullu/indexhtml

Her şey ne kadar mükemmel değil mi ?

Aşağıdaki de benim bugün yaşadıklarım sonucu kendilerine attığım mail :

Bugün (13 Kasım 2004 cumartesi) önceden yer ayırtarak bir geceliğine kalmak üzere, saat 12 sularında eşimle birlikte otelinize geldik
Saat 19 sularında ilişiğimizi kestirerek otelinizden ayrıldık
Gerekçelerini sıralayayım :

1 Odada sürahi ve bardak yok

2 Kültablası yok

3 Valizleri odaya kendim çıkardım Kendim indirdim 3 sınıf otellerde bile böyle şey başına gelmez insanın (Resepsiyon’a bir de kocaman bahşiş kutusu koymuşsunuz Valizlerimi kendim taşıdım diye mi bahşiş vereceğim ben!?)

5 Küçücük bir banyo, sararmış bir küvet Onun da tıkacı yok Eşim tıkaç istedi Üçüncü telefonunda ve bir saat sonra geldi Bunun için mi bahşiş vereceğim ben?

4 Her yatağa incecik bir tek yastık koymuşsunuz Televizyon izlemek için yastığı arkanıza koyup sırtınızı yaslayıp oturduğunuzda o arkadaki sunta ile sırtınız arasında bir yastık var mı yok mu belli bile olmuyor! Sitenize bakılırsa otelde her şey mükemmel ! Ama yastık olmadığını yazsaydınız keşke; yanımızda getirirdik

5 Zahmet edip, masraf edip televizyona kadar anten döşemişsiniz Ne gereği vardı? Televizyonun üstüne bir alimünyum tencere koysanız daha fazla kanal çekerdi! Televizyonunuz sadece 4 tane kanal çekiyor

6 Bir oda, eğer rezerve ettirilmişse, gelecek olan müşteriye hazırlanması gerekir Balkondaki (bir zamanlar beyaz olan) plastik masanın üstündeki tozların silinmiş olmasını beklerdim Yine, (bir zamanlar beyaz olan) plastik sandalyeler de aynı şekilde Ayrıca masaya muşamba bile olsa bir örtü (pazarda 3 milyon lira), plastik sandalyelere de –malum kasım ayındayız, havalar gündüz bile serin – üşütüp hasta olmamamız için birer sandalye minderi (ki onun da tanesi 3 milyon lira) yakışırdı !

7 Kitap-gazete okuyarak vakit geçireyim dedim, 20 wattlık küçücük bir florasan koymuşsunuz odaya Oda loş, aydınlık değil Ne mümkün okumak

Odanın durumu beni yeterince sinirlendirdiği için diğer hizmetleriniz nasıldır bakmadım bile Bu kadar basit şeyleri düşünmemişseniz diğerleri kimbilir nasıldır
Suyunuzun içinde bulunan bilmemne maddeleri emin olun yaşı 55-60'ın altında olan hemen hemen kimseyi ilgilendirmez Suyunuza elimi bile değirmedim Ne yemeğinizi yedim ne kahvaltınızı yaptım
Geceliğine yarım pansiyon 120 milyon lira almasını biliyorsanız odaya bir sürahi bir bardak koyun, bir de uydu anteni taktırın Pamuk yastığın ise en alası 5 milyon lira!
Eğer bu kadar özensiz hizmet 120 milyon lira ise, yazın 100 milyona kaldığım her şey dahillerin 500 milyon olması lazımmış!
Bir daha değil otelinize gelmek, değil eşe dosta önermek (!) Germencik’ten geçerken frene basarsam namerdim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com