Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
didim, otelleri, tatil, yerleri

Didim Otelleri Tatil Yerleri

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Didim Otelleri Tatil Yerleri

DİDİM OTELLERİ
Didim son derece hızlı gelişen ve özellikle son yıllarda Dünya üzerinde turizm ve

yerleşim alanında dikkat çekmeye başlayan uç şehirlerden bir tanesidir Harika plajları, berrak denizi, düz alanda yerleşimi olması, belediye hizmetlerinin her yere ulaşması, tarihsel dokusunun mükemmelliği, güvenli ve bugün için ucuz emlak edinme imkanının bulunması burayı çekici kılan faktörlerBugünlerde yapılmaya başlanan 600 yat kapasiteli yat limanı 2008 yılı içinde bitirildiğinde Didim kendine has üslubuyla değerini daha da arttıracak Bugün satın alınan bir daire veya yazlığın fiyatı en az yüzde elli artacakTürkiye ortalamasının çok üzerinde bir artış buHele Türkiye'de enflasyonun düşme trendine girdiği bu dönemlerde Didim' e yatırım yapmanın ne kadar mantıklı ve kazançlı olduğu ortaya çıkar

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com