![]() |
Bitlis'te Tanıtım Stantı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bitlis'te Tanıtım Stantı1 ![]() ![]() Avrupa Birliği MEDA fonlarıyla desteklenen ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illerinde uygulanan Doğu Anadolu Kalkınma Programı, Turizm ve Çevre Bileşeni Hibe Programı kapsamında Bitlis Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen “BİTLİS’İN TURİZM POTANSİYELİNİ TANITIM PROJESİ” çerçevesinde 09 – 11 Haziran 2007 tarihinde 1 ![]() ![]() Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü IŞIKGÖR başkanlığında, Proje Koordinatör Yardımcısı Yusuf YILDIRIM ve Kültür ve Turizm Müdürlüğünden iki personelin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, ulaşım ve şehir içi servis hizmetleri proje bütçesinden sağlanan araç ile yapıldı ![]() ![]() Bitlis stantında; turistik fotoğrafların yanı sıra portatif stantlar, el sanatları ürünleri, hediyelik eşyalar sergilenerek, dönüşümlü olarak Bitlis fotoğraflarından oluşan slaytlar ile Bitlis tanıtım filmi gösterildi ve ziyaretçilere yöresel ürünlerden ikramlar da yapıldı ![]() Bir tanıtım filmi, iki çeşit tanıtım broşürü, 3 çeşit afişten oluşmak üzere yaklaşık 2 ![]() ![]() Bitlis İl Kültür ve Turizm müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, çok renkli ve çok faydalı geçen 1 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|