Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bitliste, stantı, tanıtım

Bitlis'te Tanıtım Stantı

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bitlis'te Tanıtım Stantı

1 Halil İbrahim Sofrası Sosyal Yardımlaşma Haftası yapıldı

Avrupa Birliği MEDA fonlarıyla desteklenen ve Devlet Planlama Teşkilatı tarafından Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illerinde uygulanan Doğu Anadolu Kalkınma Programı, Turizm ve Çevre Bileşeni Hibe Programı kapsamında Bitlis Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından yürütülen “BİTLİS’İN TURİZM POTANSİYELİNİ TANITIM PROJESİ” çerçevesinde 09 – 11 Haziran 2007 tarihinde 1 Halil İbrahim Sofrası Sosyal Yardımlaşma Haftası yapıldı
Bitlis İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü IŞIKGÖR başkanlığında, Proje Koordinatör Yardımcısı Yusuf YILDIRIM ve Kültür ve Turizm Müdürlüğünden iki personelin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, ulaşım ve şehir içi servis hizmetleri proje bütçesinden sağlanan araç ile yapıldı Malzemeler yine proje bütçesi ile kiralanan kamyonet ile taşındı
Bitlis stantında; turistik fotoğrafların yanı sıra portatif stantlar, el sanatları ürünleri, hediyelik eşyalar sergilenerek, dönüşümlü olarak Bitlis fotoğraflarından oluşan slaytlar ile Bitlis tanıtım filmi gösterildi ve ziyaretçilere yöresel ürünlerden ikramlar da yapıldı
Bir tanıtım filmi, iki çeşit tanıtım broşürü, 3 çeşit afişten oluşmak üzere yaklaşık 2500 adet tanıtım materyali dağıtıldı
Bitlis İl Kültür ve Turizm müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, çok renkli ve çok faydalı geçen 1 Halil İbrahim Sofrası Sosyal Yardımlaşma Haftası’na; gerek Basın – Yayın kuruluşlarının ve Turizm Profesyonellerinin ilgisi, gerekse halkın ilgisi çok yüksekti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com