Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Ülke & Şehirler > Gezelim, Görelim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
havaalanları, türkiye

Türkiye Havaalanları

Eski 09-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Türkiye Havaalanları

Ben işimi gereği çok seyahat eden birisiyim Doğal olarak da çok fazla havaalanlarını birbiriyle kıyaslıyabiliyorum
Öncellikle bir önyargıdan bahsetmek istiyorum
İstanbul Atatürk havaalanında dış hatlar gelişinde pasaport kontrollü esnasında genelde yeterli polis mevcut Çok yoğun günlerde bille en fazla 5 dakika beklersiniz Ama bizim vatandaşlar 10 saniye bekledikten sonra hemen mırıldamaya başlarlar ve insan yerine koyulmadıkları, yurtdışında herşeyin çok çabuk olduğunu konuşurlar/bağırlar Ben şunu çok rahat iddia edebilirim: İstanbul Atatürk havaalanı dünyada en hızlı işlem yapıldığı yerlerdendir
İstediğiniz örnek verebilirim: Frankfurt, Milano, Cenevre, Paris, Romania, Amerika ve Ortadoğu ülkeleri Genelde burada iki kontrol polisi dışında kimseyi bulamazsınız Bağlantı uçağını kaçırmak pahasına tek bir Türk sesini çıkartmaz!!! ve en az 20-30 dakika sırada bekler ve binbir vize sorusuna mağruz kalır (terörist muamelisi görmediği kalmadı)
Özellikle İstanbul ve Antalya havaalanları tebrik edilmeli Ama gelde bunun sadece dış hatlar için geçerli olduğunu anla :B
Türkiye'deki tüm iç hat havaalanları iç acısı halinde Herşey ama herşey çok kötü Bina girişinden tutun ta uçağa binene kadar herşey dökülüyor Ordaki çalışanlar da o kötü yapıdan farklı değiller
Tamam insanlarımız yeni yeni seyahat edebiliyorlar ama iç turizm de artık ciddi bir gelişme içinde Neden insanlarımız hep ikinci plana alınıyorlar? Yurtdışı turist kadar değerimiz yok mu? Üstelik o bizden çok daha ucuza seyahat ediyor Yani biz hem çok para ödüyoruz hem de daha kötü "muameleye" maruz kalıyoruz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com