![]() |
Acıtmıyor Sevdan |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Acıtmıyor Sevdan"Acımıyor artık canım" diye başlamayı ne çok isterdim her yazımdaki ilk cümleme ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler değişti bil bilsenn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Sen bakma bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynaya her baktığımda parmaklarının bi zamanlar sihirli dokunuşuyla okşadığı yanaklarımda takılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilirim; Kavrulsada tenin tenimi her özlediğinde, yansada için her aklına geldiğimde, parmakların uyuşsada özlemimden gelmezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama bilirmisin ben her batan günde biraz daha alışıyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sendeki ben şimdi hangi köşesinde yüreğinin bilmem ama sen kilitli bi mahkum gibi hep en ücra yerindesin içimin ![]() ![]() ![]() orda kirlenmezsin sen ![]() ![]() işte bunun için bu kadar çırpınmama rağmen gelmemem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum gelirsen, gelirsem kirlenicek herşey ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç bir gelişin gidişinden daha temiz değildi ![]() ![]() ![]() Şimdi bu halinle bu verdiğin yaralamalarına rağmen o kadar temizsin ki içimde, onu kirletmeyeceğim seninle bile ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
servet027
|
![]() bak gene acıyo canım gene vermek istedim yaranı ellere ![]() ![]() ![]() "Sen bakma bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eline sağlık çok güzel |
![]() |
![]() |
|