Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
caesar

Caesar Iv Pc

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Caesar Iv Pc



Caesar Iv Pc

Vali olarak tek tek yollar ve binalar yapmalı, vatandaşlarınızın sağlıklı, mutlu ve barbar tehditlerine karşı güvende olmalarını sağlamalısınız Herkes dükkanlara ve eğleneceye uygun uzaklıkta, ancak gürültüden ve pislikten uzak yaşamak isteyecek Amacınız bu dengeyi kurup şehrinizi basit bir köyden bir metropole dönüştürmek İşinizi iyi yaparsanız imparatorluğun politik basamaklarını çıkacak ve belki de yeni Sezar olacaksınız!
  • 100 eşsiz bina, çapraz yollar ve dekoratif öğeler kullanarak imparatorluğunuzu yaratınBir şehrin kaçınılmaz sorunlarıyla karşılaşmaya hazır olun – yangınlar, yağmacılar, isyanlar, hastalıklar, kıtlıklar ve daha fazlası Şehrinizdeki 75’in üzerinde benzersiz karakterden birisini seçin – size neler düşündüklerini söleyeceklerdir! Şehirdeki aktivite ve problemlerle ilgili bilgi verecek olarak danışmanlara ve harita bilgilerine başvurabilirsinizEgzotik materyaller satın alıp üretim fazlası mallarınızı satmak için yakındaki ve uzaktaki bölgelerle ticaret başlatın

Oyunu Oynayabilmeniz İçin Minimum Gereksinimler:

İşletim Sistemi: Windows® 2000/XP,
İşlemci: 16 GHz Intel Pentium 4/AMD Athlon,
Hafıza: 256 MB RAM,
Hard Disk: 20 GB,
CD-DVD ROM: 16x Hız,
Video Kartı: PCI/AGP 128 MB Direct3D*,
Ses Kartı: DirectX 90c uyumlu,
DirectX: Versiyon 90c,
Giriş: Klavye, Fare,


Ürünün Resimleri:



Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
20,00 TL

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.