![]() |
Eurosoft 7-12 Yaş Satranç Eğitimi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eurosoft 7-12 Yaş Satranç EğitimiEurosoft 7-12 Yaş Satranç Eğitimi SATRANÇ EĞİTİMİ (Yaş; 7-12 - Format; PC CD Rom) - Satranç Kuralları ve temel kazanç taktikleri -Bilgisayara karşı satranç oyunu - 2,5 saatlik sesli ve görsel anlatım - İnternette canlı satranç adresleri Satranç ile Eğlence ve Eğitim Bir Arada - Satranç ile çocuklar -Planlı düşünmeyi öğrenir -Sabırlı, yoğunlaşmayı öğrenir -Kendilerine güvenlerini arttırır -Başarısızlıkları karşısında yılmaz -Kötü alışkanlıklar elde etmez -Yeni arkadaşlar edinir -Ezbercilikten kurtulur -Derslerinde daha başarılı olurlar 2005 yılından beri ilköğretimde seçmeli ders olarak okutulan satranç kesinlikle bir EĞİTİM ARACIDIR! Okulda eğitimin bir parçası olarak kabul edilen satrancı öğrenmek artık çok kolay ![]() olarak anlatılan dersler oklar ve dairelerle çok daha iyi vurgulanıyor ![]() öğrenilenler pekiştiriliyor ![]() bir satranç bilgisayarı ve internette canlı rakipler bekliyor! NEDEN SATRANÇ 1500 yıllık bir geçmişe sahip olan satranç düşünce zenginliğiyle günümüzde bir eğitim aracı olarak da kullanılmakta ![]() çocuklar planlı düşünmeyi öğrenir, sabırlı davranır ve yoğunlaşmayı bilir ![]() tercihlerini nesnel sebeplere dayaranarak yapar ![]() düşünmez; satrancın sunduğu zengin imkanları araştırır ![]() zor duruma düşse bile mücadele eder ve bu mücadele gücünün pek çok zaman ödüllendirildiğini görür ![]() yararsız bilgisayar oyunundan uzaklaşır ve tüm bu olumlu katkılar öğrencinin hem derslerinde daha bilinçli ve başarılı olmasını sağlar hem de ona bir birey olarak çok olumlu katkılarda bulunur ![]() NEDEN BİLGİSAYARLA SATRANÇ EĞİTİMİ Satranç eğitim aracı olarak kullanılan bir oyun ve spordur ![]() sadece kitaplardan öğrenilemez ![]() öğrenci ders anlatıldıktan sonra satranç taşlarını eline almalı ve uygulama yapmalıdır ![]() görmeli ve düzeltebilmelidir ![]() dersler hem oklar ve dairelerle işitsel ve görsel olarak çok daha iyi anlatılacak hem de ders sonrasındaki uygulamalarla hemen öğrenci bilgilerini hayata geçirme fırsatı bulacaktır ![]() “Satranç Eğitimi”nde 14 ders ve 11 uygulama bulunmakta ve dersler 2 ![]() saat sürmekte ![]() karşı pratik imkanı ile tam bir satranç uygulaması yapma imkanı da mümkün ![]() üzerinde canlı rakiplerle de oynayabilir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 15,22 TL |
![]() |
![]() |
|