|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eğitim, ilköğretim, iremis, kademe, matematik, seti |
![]() |
İremis Matematik İlköğretim 1. Kademe Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İremis Matematik İlköğretim 1. Kademe Eğitim Setiİremis Matematik İlköğretim 1 ![]() İREMİS MATEMATİK İLKÖĞRETİM 1 ![]() * İremisMatematik Seti uzman pedagog ve matematik eğitimcileri tarafından hazırlandı ![]() * M ![]() ![]() ![]() içerik ![]() * Bu set çocuğunuza kendisine özgü zihinsel deneyim ve olanaklar sunar ![]() * Günlük hayattaki matematik problemlerini çözmek artık çocuklar için çok daha kolay ![]() * Bu set çocuğunuzun düzenli ve disiplinli olmasını sağlarken dikkat edebilme becerisini de geliştirir ![]() * Çocuğunuzun problem kurmaya ve çözmeye yönelik becerilerini geliştirir ![]() * Derslerine yardımcı olarak çocuğunuzu başarıya yönlendirir ![]() Her bir sınıf için paket başına 1500 adet soru içeren İremis İlköğretim 1 ![]() Alıştırmalar, testler ve seviye testleri ile öğrenme ortamını zevkli hale getiren ve ileri yıllarda öğrencinin karşılaşacağı SBS sınavları dikkate alınarak hazırlanmıştır ![]() Öğrencilerin başarıyı yakalamalarına yardımcı olmak hedefimizdir ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 94,99 TL |
![]() |
![]() |
|