![]() |
Görsel Eğitim Corel Draw X3 Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Görsel Eğitim Corel Draw X3 Eğitim SetiGörsel Eğitim Corel Draw X3 Eğitim Seti Corel Draw X3 Konu İndeksi [*]CorelDraw 13{CorelDraw 13''e Giriş{CorelDraw''ı Tanımak{Coreldraw 13''e Giriş; Araç Kutusu ve İletişim Kutusu Değerlerinin Belirlenmesi Docker Pencereleriyle Çalışmak; Araç Kutusu Araç Çubukları Renk Paleti} Dosyaları Açmak Ve Kaydetmek{Coreldraw13un welcome iletisim kutusu; Yeni bir belge dosyası acmak Belge Dosyalarını Açmak Başka Uygulamalara Ait Dosyaları Açmak; Belgeleri Kapatmak ve Kaydetmek bir belgeyi ilk kez kaydetmek kaydetme seçeneklerini kullanmak; Save As Komutu İleri Düzey Kaydetme Seçenekleri Dosya Yedekleme Seçeneklerini Kullanmak; Şablon Dosyalarıyla Çalışmak ve Şablon Dosyalarını Açmak Şablonları Açmak ve Kaydetmek; Pano KomutlarıI Copy ve Cut Komutları Paste ve Paste Special Komutları Yapılan Değişiklikleri Geri Almak ve Yeniden Uygulamak; Undo Docker Penceresini Kullanmak Scrapbook Kullanımı Dosya İthali ve İhracı; Dosyaları İthal Etmek ve Seçenekleri Ayarlamak Dosyaları İhraç Etmek ve Seçenekleri Ayarlamak; İhraç Edilecek Dosya Formatlarını Belirlemek}} CorelDraw 13 İle Çalışmaya Başlamak{Dosyaları Açmak Ve Kaydetmek{Belge Sayfalarının Ayarlanması; Sayfa Görüntüleme Seçenekleri Sayfa Büyüklüğünü ve Yönünü Kontrol Etmek Sayfanın Arka Plan Rengini Kontrol Etmek; Yerleşim ve Etiket Seçenekleri Sayfaları Adlandırmak Rename Page Komutu Object Properties Docker Penceresini Kullanmak; Object Manager Docker Penceresini Kullanmak Sayfa Komutları Page Sorter Kullanımı Çizimleri ve Nesneleri İncelemek}; Ölçüm Ve Çizim Yardımcıları{Cetvelleri Kullanmak Cetvelin Orijin Noktasını Ayarlamak Ölçü Birimlerinin Ayarlanması; Cetvel Seçeneklerini Ayarlamak1 Cetvel Seçeneklerini Ayarlamak2 Cetvel Seçeneklerini Ayarlamak3 Çizim Ölçeklerini Düzenlemek; Izgaraları Kullanmak Izgara Özelliklerini Kontrol Etmek Show, Display ve Snap To Seçenekleri Snap To Komutlarını Kullanmak; Yapışma Davranışlarını Ayarlamak Nesne Yapışma Kiplerini Seçmek Dinamik Kılavuzlar ve Kılavuz Çizgilerle Çalışmak; Dinamik Kılavuzları Kullanmak Kılavuz Çizgilerini Oluşturmak Kılavuz Çizgisi Özelliklerini Kontrol Etmek; Guides Katmanını Kontrol Etmek Bir Nesneyi Kılavuz Çizgisine Dönüştürmek Hazır Kılavuz Çizgilerini Kullanmak}; Görüntü Ve Zoom Seçenekleri{Görünüm Kipini Ayarlamak Wireframe ve Simple Wireframe;Draft Görünüm Kipi Açmak; Normal Görünüm Kipi Enhanced Görünüm Kipini Kullanmak;Zoom ve Pan İşlemleri Zoom Aracını ve Property Çubuğunu Kullanmak; Pan İşlemi ve Hand Aracını Kullanmak;Görüntü Kısayollarını Özelleştirmek Zoom ve Hand Araçlarının Davranışlarını Kontrol Etmek; Özel Görünüm Kipleri Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 47,20 TL |
![]() |
![]() |
|