![]() |
Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası " |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası "Bigsoft Öğreniyorum " Afrika Kıtası " [*]"ÖĞRENİYORUM OKUL SERİSİ altında yayınlanan Dünya Ansiklopedisi CD-ROM''larından biri olan AFRİKA bütün kıtayı ve bu kıtada bulunan bütün ülkeleri ayrıntılı bir şekilde tanıtıyor ![]() AFRİKA CD-ROM''u diğer bütün Ansiklopedya ürünleri gibi tamamen görsel, etkileyici ve öğretici ![]() AFRİKA CD-ROM''unda bulunan bölümler şunlardır: AFRİKA KITASI: AFRİKA CD-ROM''unda Afrika kıtasının özellikleri ayrıntılarıyla tanıtılmaktadır ![]() ![]() AFRİKA ÜLKELERİ: AFRİKA CD-ROM''unda, bu kıtada bulunan bütün ülkeler kapsamlı bir şekilde tanıtılmaktadır ![]() Her ülkenin tam ekran fiziki ve siyasi haritaları, uydu fotoğrafları ve video görüntüleriyle desteklenmiştir ![]() ![]() HAVADAN AFRİKA: Bu nefes kesici bölümde, tüm kıtanın havadan çekilmiş dijital fotoğraflarından oluşan bir albüm bulacaksınız ![]() ÖZEL BÖLÜM; SFENKSİN GİZEMİ: AFRİKA CD-ROM''unda yer alan özel dosyada dünyanın en gizemli anıtı olan Mısır''daki Sfenksi yakından tanıyacak ve gizemi çözmeye çalışacaksınız ![]() AFRİKA CD-ROM''u, bugüne kadar yayınlanmış en kapsamlı ve görsel açıdan en zengin kaynaktır ![]() Bu CD-ROM''u hem evde hem de okulda temel başvuru kaynağı olarak kullananacak; bu CD-ROM ile yeni topraklar keşfederek ve dünyamızı daha çok sevdiğinizi fark edeceksiniz ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|