![]() |
Eurotalk Rusça Dil Eğitim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eurotalk Rusça Dil Eğitim SetiEurotalk Rusça Dil Eğitim Seti [*]RUSÇA DİL EĞİTİMİ İnteraktif Yabancı Dil Eğitim Serisi Dünya’nın En Çok Satan Yabancı Dil Eğitim Yazılımı Dünyada 3 milyon adedin üzerinde bir satış rakamı yakalamıştır! **** 2 PC CD-Rom, DVD- VideoGÖRÜN, SEÇİN, DİNLEYİN,SÖYLEYİN, İZLEYİN ÖĞRENİNTalk Now - 1 CD-Rom Yeni başlayanlar için önemli sözcükler ve ifadeler Yenilikçi ve eğlenceli öğrenme yöntemi size istediğiniz anahtar sözcükleri ve onları hatırlamak için gerek duyduğunuz yardımı sağlar ![]() ![]() ![]() Özellikleri: • Konuşma kaydetme – sesinizi ana dilini konuşan kişiyle karşılaştırır ![]() • Dört test düzeyi – öğrendiklerinizi test edin, puan kazanın ve ilerlemenizi izleyin ![]() • “Akıllı” yazılım – yanlış anladığınız sözcükleri hatırlar ve zayıf noktalarınızı belirtir ![]() • Otomatik yerelleştirme – bilgi aldığınız dili seçmenize olanak verir (80’den fazla mevcuttur) ![]() • Çeşitli sözcükler – selamlama ve deyimlerden vücudun bölümlerine, sayılara ve alışverişe kadar birçok konu • Yazdırılabilir Sözlük – Renkli Resimli ![]() ![]() Tüm yaşlar için orta düzey - Dinleme ve konuşma becerilerinizi geliştirin EuroTalk’un bu yeni diski sayesinde iletişim becerilerinizi geliştirin ![]() • Hızlı TV testi – bir arkadaşınızla ya da bilgisayarla yarışın • 10 adet dil oyunu - Piyango Numaraları - Ne dedin? - Cümle oluşturma - Akşam yemeği Dil becerilerini öğrenmenize, test etmenize ve uygulamanıza yardımcı olmak için diğerleri ![]() • Kayıt stüdyosu - Dili konuşmada güven kazanın ![]() • Dikte etme – dikte etme ve anlama uygulaması veren altı hikaye – tercih ettiğiniz hızda! • Yazdırılabilir çalışma kağıtları- istediğiniz yere götürebilirsiniz ![]() “ … EuroTalk ürünleri hem eğlence hem de eğitimde başarılıdır …” ![]() Talk More! Yeni başlayanlar ve orta seviye için Eurotalk ailesinin en son serisidir ![]() Yeni bir dili yayın kalitesinde videoları ve en son etkileşimli teknikleri kullanarak öğrenin ![]() ![]() Özellikleri arasında yer alanlar: • 70 dakikalık yayın kalitesinde video malzemesi • Bütün cümleler ve diyaloglar anadilini konuşan kişilerce seslendirilmiştir • Konuşma kaydetme – kendi kendinize ya da bir başka öğrenciyle birlikte konuşmalarınızı kaydederek tellaffuzunuzu , anadilini konuşan konuşmacılarla karşılaştırmanızı ve diyaloglara katılmanızı sağlar ![]() • On sınav –100’den fazla soruyla öğrendiklerinizi test edin,puanlar kazanın ve gelişiminizi gözleyin • Yazdırılabilir sözlük ve çalışma kitapçığı – bölüm bölüm yazdırın ve yazdırdıklarınızı yanınızda taşıyın • Öğrenci kayıtları – birden çok kullanıcıyla beraber kullanın, puanlarınızı karşılaştırın ![]() Yer alan bölümler: - Karşılamalar - Restoranda - Telefonda - İş… ve çok daha fazlası! Ek yardım dilleri ve bonus malzemeleri ile birlikte Talk More Extras diski dahildir ![]() Sistem Gereksinimleri Windows 98/2000/ME/XP Macintosh Mac OS X 10 ![]() 1024 x 768 renkli ekran, CD-ROM ya da DVD-ROM sürücü, Quicktime 6 ya da üzeri, mikrofon (önerilir) ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 89,57 TL |
![]() |
![]() |
|