Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cs4, eurosoft, photoshop, pratik, seti, öğrenim

Eurosoft Photoshop CS4 Pratik Öğrenim Seti

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*] Bu eğitim seti, Photoshop CS4'ü hiç bilmeyen, yeni kullanıcılar için hazırlanmıştır Photoshop CS3 ile Photoshop CS4 arasında önemli farklılıklar bulunmaktadır Bu eğitim setini CS4 sürümüne özel hazırlarken bu farklılıkları göz önünde bulundurarak, yer yer orta ve ileri düzey kullanıcıları hedefleyen kapsamlı dersler hazırlanmıştır
Eğitim seti içinde 190 Adet Ders Videosu vardır 17 Saat süresince Eğitim
Eğitim setini, yıllardır bu alanda profesyonel eğitmenlik, yazarlık yapan Ceyhun Akgün tarafından hazırlanmıştır Derslerin tümünde, kendinizi Ceyhun Akgün’den özel ders alıyormuş gibi hissedeceksiniz Sınıf ortamının rahatlığını, kendi çalışma ofisinizde ya da evinizde kurgulayabilirsiniz
Hiç bir yerde bulamayacağınız çok özel anlatım ve dersleri bu DVD içinde bulabilirsiniz Bir kitaptan çok daha fazla bilgiyi çok daha ucuza elde edeceksiniz
Konu sıralaması, kendine özgün özel bir uslüb ile hazırlanmıştır Baştan sona uygulamalı dersler üzerinde anlatılan bu başlangıç düzeyi eğitim setinde, ileri düzey kullanıcıları ilgilendiren ve dersin anlaşılması için özel bilgilere gereksinim duyulan konulara özellikle girilmemiştir
Bu setin "Pratik Photoshop" olmasının özel nedeni, derslerin genel ihtiyaçlara göre özel olarak hazırlanması, ihtiyaçlarınızı kısa zamanda bilgiyle karşılayarak üretmenize yönelik hazırlanmıştır

DVD rom içeriğinde İleri Düzey Kullanım Teknikleri , İleri düzey seçim teknikleri, Maskeleme Teknikleri, Alpha Channel Kullanımı
EĞİTİM SETİ KONU BÖLÜMLERİ
Giriş
Photoshop Araçlar
Fotoğraflar Üzerinde Kusurları Giderme
Seçim Teknikleri
Maskeleme Teknikleri
Yazı Yazma Ve Özellikleri
Layer’ları Kullanma
Vanıshıng Poınt
Genel Uygulama Çalışmaları
Automate Uygulamaları
Renk İşleme Ve Uygulamaları
Dosya Kayıt Formatları
Genel Tekrar

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Konu : Photoshop
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
25,84 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com