![]() |
Eurosoft Photoshop CS4 Pratik Öğrenim Seti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eurosoft Photoshop CS4 Pratik Öğrenim SetiEurosoft Photoshop CS4 Pratik Öğrenim Seti [*] Bu eğitim seti, Photoshop CS4'ü hiç bilmeyen, yeni kullanıcılar için hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() Eğitim seti içinde 190 Adet Ders Videosu vardır ![]() Eğitim setini, yıllardır bu alanda profesyonel eğitmenlik, yazarlık yapan Ceyhun Akgün tarafından hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() Hiç bir yerde bulamayacağınız çok özel anlatım ve dersleri bu DVD içinde bulabilirsiniz ![]() ![]() Konu sıralaması, kendine özgün özel bir uslüb ile hazırlanmıştır ![]() ![]() Bu setin "Pratik Photoshop" olmasının özel nedeni, derslerin genel ihtiyaçlara göre özel olarak hazırlanması, ihtiyaçlarınızı kısa zamanda bilgiyle karşılayarak üretmenize yönelik hazırlanmıştır ![]() DVD rom içeriğinde İleri Düzey Kullanım Teknikleri , İleri düzey seçim teknikleri, Maskeleme Teknikleri, Alpha Channel Kullanımı EĞİTİM SETİ KONU BÖLÜMLERİ Giriş Photoshop Araçlar Fotoğraflar Üzerinde Kusurları Giderme Seçim Teknikleri Maskeleme Teknikleri Yazı Yazma Ve Özellikleri Layer’ları Kullanma Vanıshıng Poınt Genel Uygulama Çalışmaları Automate Uygulamaları Renk İşleme Ve Uygulamaları Dosya Kayıt Formatları Genel Tekrar Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 25,84 TL |
![]() |
![]() |
|