09-02-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Focus Encyclopaedia Britannica Nature
Focus Encyclopaedia Britannica Nature
[*]Bir ateşböceğiyi ne yapar , karanlıkta nasıl ışıldar Çünkü O ışık ateşböceğinin akciğeridir
Hoş kokulu çicekler yada mercan renkli balıklar ne güzel renktedirler Doğanın güzel dünyasını keşfetmek için bu PC cd-rom'unu kullanın ve bitkilerin ve hayvanların haberleştikleri ilginç iletişim yolları keşfediniz Görsel anlatım ile kolay anlama imkanını size sunar Balığın hemen hemen 100 soyunun vokal ve fiziksel iletişimi, hem deniz hem karada yaşayan canlılar hakkında bilgiler Böcekler, sürüngenler, kuşlar memeliler ve bitkilerin renkler ve yaşam içerikleri ile size anlatılmaktadırHayvanlar nasıl kamuflaj yapar Nasıl görünür, kenidin gizler Ortama uydurum Renklerini nasıl ayarlar
Hayvanların çıkarttıkları sesler ve kokular, avını nasıl avlayabilirim diyedir Avını nasıl yanıma çekerim uyarırım diyedir Görsel işitsel öğeler, fotoğraflar, metinsel anlatım, slayt gösterisleri doğada iletişimin çeşitli türleri hakkında güçlü bir içeriği Britannika ansiklopedi ile size bilgiyi ulaştırı sunar Konu içerik ve bağlantılı Internet sitelerine direkt link adresleri
İlgili tanımlar, koşullar, konular ve kavramları içeren elektronik sözlük içerir Anlatım Dili İngilizce
Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
- Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır
Piyasa Fiyatı - 02 09 2012
19,00 USD + KDV
41,60 TL
|
|
|