Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
britannica, encyclopaedia, focus, nature

Focus Encyclopaedia Britannica Nature

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Bir ateşböceğiyi ne yapar , karanlıkta nasıl ışıldarÇünkü O ışık ateşböceğinin akciğeridir
Hoş kokulu çicekler yada mercan renkli balıklar ne güzel renktedirler Doğanın güzel dünyasını keşfetmek için bu PC cd-rom'unu kullanın ve bitkilerin ve hayvanların haberleştikleri ilginç iletişim yolları keşfedinizGörsel anlatım ile kolay anlama imkanını size sunarBalığın hemen hemen 100 soyunun vokal ve fiziksel iletişimi, hem deniz hem karada yaşayan canlılar hakkında bilgiler Böcekler, sürüngenler, kuşlar memeliler ve bitkilerin renkler ve yaşam içerikleri ile size anlatılmaktadırHayvanlar nasıl kamuflaj yapar Nasıl görünür, kenidin gizler Ortama uydurumRenklerini nasıl ayarlar
Hayvanların çıkarttıkları sesler ve kokular, avını nasıl avlayabilirim diyedir Avını nasıl yanıma çekerim uyarırım diyedirGörsel işitsel öğeler, fotoğraflar, metinsel anlatım, slayt gösterisleri doğada iletişimin çeşitli türleri hakkında güçlü bir içeriği Britannika ansiklopedi ile size bilgiyi ulaştırı sunarKonu içerik ve bağlantılı Internet sitelerine direkt link adresleri
İlgili tanımlar, koşullar, konular ve kavramları içeren elektronik sözlük içerirAnlatım Dili İngilizce

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
19,00 USD + KDV
41,60 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com