Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bigsoft, marmara bölgesi, öğreniyorum

Bigsoft Öğreniyorum " Marmara Bölgesi "

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]"""ÖĞRENİYORUM"" Okul Serisi Türkiye başlığı altında yayınlanan Marmara Bölgesi CD-ROM''u bu bölgeyi ve bölgede yer alan kentleri tanıtıyor
Marmara Bölgesi CD-ROM''unda 8 ayrı bölüm bulunuyor:
GENEL BİLGİLER: Marmara Bölgesi''nin Türkiye''deki yeri, önemi ve özellikleri bu bölümde tanıtılıyor
UYDU HARİTASI: Bu bölümde, Marmara Bölgesi''nin uydudan çekilmiş 6 parçalı dev haritası yer alıyor
Tam ekran görüntülenen her bir harita parçası yazılı ve yazısız izlenebiliyor
UYDU GÖRÜNTÜLERİ: Bu bölümde, İzmit Körfezi''nden Çanakkale Boğazı''na kadar bütün bölgenin tek tek ayrıntılı uydu fotoğrafları ve açıklamaları yer alıyor
BÖLGENİN BÖLÜMLERİ: Marmara Bölgesi''nin 4 (dört) bölümü vardır Bunlar; Yıldız Bölümü, Ergene Bölümü, Çatalca-Kocaeli Bölümü ve son olarak, Güney Marmara Bölümü''dür
Bu CD-ROM''da her bölüm ayrıntılarıyla tanıtılmaktadır
ÖZEL BÖLÜM; DİJİTAL ALBÜM: Marmara Bölgesi CD-ROM''unun özel bölümü İstanbul Boğazı''nın ilkbaharda çekilmiş dijital fotoğraflarından oluşan bir albüm Bu albümdeki fotoğraflar sizi çok etkileyecek
""ÖĞRENİYORUM"" Okul Serisi Marmara Bölgesi CD-ROM''u okulda ve evlerde temel başvuru kaynağınız olacak
Bu CD-ROM''da yer alan dijital fotoğraflar, uydu görüntüleri ve video filmleri ile ülkemizi daha da çok sevdiğinizi fark edeceksiniz"

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
8,90 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com