![]() |
Bigsoft Öğreniyorum " Marmara Bölgesi " |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bigsoft Öğreniyorum " Marmara Bölgesi "Bigsoft Öğreniyorum " Marmara Bölgesi " [*]"""ÖĞRENİYORUM"" Okul Serisi Türkiye başlığı altında yayınlanan Marmara Bölgesi CD-ROM''u bu bölgeyi ve bölgede yer alan kentleri tanıtıyor ![]() Marmara Bölgesi CD-ROM''unda 8 ayrı bölüm bulunuyor: GENEL BİLGİLER: Marmara Bölgesi''nin Türkiye''deki yeri, önemi ve özellikleri bu bölümde tanıtılıyor ![]() UYDU HARİTASI: Bu bölümde, Marmara Bölgesi''nin uydudan çekilmiş 6 parçalı dev haritası yer alıyor ![]() Tam ekran görüntülenen her bir harita parçası yazılı ve yazısız izlenebiliyor ![]() UYDU GÖRÜNTÜLERİ: Bu bölümde, İzmit Körfezi''nden Çanakkale Boğazı''na kadar bütün bölgenin tek tek ayrıntılı uydu fotoğrafları ve açıklamaları yer alıyor ![]() BÖLGENİN BÖLÜMLERİ: Marmara Bölgesi''nin 4 (dört) bölümü vardır ![]() ![]() Bu CD-ROM''da her bölüm ayrıntılarıyla tanıtılmaktadır ![]() ÖZEL BÖLÜM; DİJİTAL ALBÜM: Marmara Bölgesi CD-ROM''unun özel bölümü İstanbul Boğazı''nın ilkbaharda çekilmiş dijital fotoğraflarından oluşan bir albüm ![]() ![]() ""ÖĞRENİYORUM"" Okul Serisi Marmara Bölgesi CD-ROM''u okulda ve evlerde temel başvuru kaynağınız olacak ![]() Bu CD-ROM''da yer alan dijital fotoğraflar, uydu görüntüleri ve video filmleri ile ülkemizi daha da çok sevdiğinizi fark edeceksiniz ![]() Ürünün Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 8,90 TL |
![]() |
![]() |
|