![]() |
Seni İçimde Öldürmek İsterdim |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Seni İçimde Öldürmek İsterdim![]() Seni içimde öldürmek istiyorum İdam kararları veriyorum hakkında Seni idam sehpasına çıkarıyorum İpi ilmikleyip boynuna geçiriyorum Sehpayı itiyorum altından Ben boğuluyorum, çırpınışlarım başlıyor İçimdeki sen değil ben idam oluyorum Boğazına ipleri geçirip seni öldürecektim oysa Ben ne zaman seni içimde bitirmek istesem İçimdeki ben biraz daha bitiyor Sen içimde öldürmek istiyorum Fermanlar çıkıyorum senin için Cellâdın oluyorum Boynunu vuracağım Bakıyorum içimde ki ben idam sehpasına yatırmışsın Boynumu vuruyorum aslında Yine içimdeki bana oluyor olan İçimden gitmemecesine ordasın ve izliyorsun olanları Seni Cellâdının kurbanını sevdiği gibi seviyorum Sorularım var Neden diyorum neden bitmiyorsun içimde Hep sana karşı kaybeden neden ben oluyorum Bu savaşta niye bitmiyor Neden sensiz bir hayatın ortasında sendeyim Sen neden bendesin İçimdeki kırıklıklar niye Senden sonraki beceriksizlik neden Hiç iyileşmeyecek bir hasta gibi hissedişlerim niye Sorular soruyorum cevaplarını bulamıyorum Prangalarını söksen kalbimin Azat etsen Söksen atsan içime attığın demiri Gönül limanımdan kalksan ağır ağır Uzaklaşsan El salmasan, geri dönüp bakmasan Beni benle bıraksan Kurtulsam senden Gitsen içimden tamamen Seni içimde öldürmek istiyorum Sen içimdeki beni öldürmeden by_tuğba |
![]() |
![]() |
|