![]() |
Herşeyde Biraz Sen Varsın.. |
![]() |
![]() |
#1 |
angelesdream
|
![]() Herşeyde Biraz Sen Varsın..Neye dokunsam senin tenin, her nereye baksam sen varsın… Ne keyifle okuduğum şiirler avutuyor ne de o aşığı olduğum radyodan gelen hoş melodiler okşuyor ruhumu ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar oldu bilmiyorum Sen gideli kahvaltı edemiyorum Çok uzun zamandır böylesi yalnızlığı yaşamıyorum Giderken o bahar kokulu gülüşünü de götürdün yanında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiğin koltuk boş Yasakladım herkese Sen gelince aynı bul diye En sevdiğin çiçekler Vazoda yine Gelirsen koklarsın diye Sokaklarımı çaldın, vicdanıma ve ruhuma dar gelen aşkımı da götürdün giderken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kadar oldu bilmiyorum Dokunur diye müzik dinlemiyorum Hatta cezalandırdım kendimi Arkadaşlarımı bile görmüyorum O candan sarılmalarımı aldın benden, içimdeki yaramaz çocuğu öldürdün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En sevdiğin koltuk boş Yasakladım herkese Sen gelince aynı bul diye En sevdiğin çiçekler Vazoda yine Gelirsen koklarsın diye Oysa ölüm kadar sevmiştim seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|