![]() |
Tp-Link TL-WPS510U kablosuz 1 port Print Server |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tp-Link TL-WPS510U kablosuz 1 port Print ServerTp-Link TL-WPS510U kablosuz 1 port Print Server ![]() ![]() 54Mbps Cep Boyutlu Kablosuz Print Server TL-WPS510U
54Mbps Cep Boyutlu Kablosuz Print Server TL-WPS510U USB bir yazıcının kablosuz ağ üzerinden paylaştırılmasını sağlayarak sadece USB üzerinden bağlanacağı cihaz tarafından değil tüm cihazlar trafından kullanımına olanak veren ultra gelişmiş bir yazdırma sunucusudur ![]() ![]() ![]() Kablolu veya Kablosuz Ağ Bağlantısı Seçimi TL-WPS510U print server yazıcıyı 10/100Mbps'lik bir ethernet portu üzerinden kablolu veya IEEE 802 ![]() ![]() ![]() Çoklu İşletim Sistemi Desteği TL-WPS510U farklı işletim sistemlerinin olduğu ortamlar için ideal yazdırma sunucusu olacak şekilde bir çok işletim sistemini desteklemektedir ![]() ![]() ![]() Gelişmiş Ağ Güvenliği TL-WPS510U IEEE802 ![]() ![]() ![]() ![]() Kolay Kurulum ve Kullanım TL-WPS510U'nun Kolay Kurulum Yardımcısı ile bir kaç dakika içerisinde print server kurulumunu tamamlayarak kullanıma başlayabilrsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 53,50 USD + KDV 117,15 TL |
![]() |
![]() |
|