Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ağlamaktan, düştü, gözlerimgel, sevgili, yorgun

Ağlamaktan Yorgun Düştü Gözlerim..Gel Artık Sevgili!

Eski 04-29-2007   #1
angelesdream

Ağlamaktan Yorgun Düştü Gözlerim..Gel Artık Sevgili!

Ağlamaktan yoruldu gözlerim

Ne olur mevsime düşen cemreler ve tomurcuklanıp çiçeğe dönüşen dallar adına gül artık

Sabahın erken saatleri ve dilimde gül deyişim Burnumda gül kokusu Gecelere sığmayan hüzünleri gündüzlerin potasında eriteceğim diye selamladım şafağı!

Bu ilk sensiz baharım değil biliyorsun ve ikincisi olmakla da kalmayacak Daha kaç bahar karşılarım sensiz? Bilmiyorum! Gecenin en kuytusunda, seni saklamaktan yorulsam da, aydınlıklar bile dinlenmeme imkân vermiyor ve yokluğun ağır bir yük olmuş olsa da

Karanlığı gecelerden toplamak biriktirmek ve gündüzlere serpiştirmek, yok etmese de var olanı Gördüm, sevdim, yaşadım ve anladım Sanırım artık yaşananlarla devam etme zamanım sevgili anladım

Baktım ki ölümün ardından herkes ağlıyor Bir ilk yapalım dedim yüreğime Biz onu hiç ölmemiş sayalım ve gülelim Sen hangi yanımı öldürmüştün, ya da ben hangi yanını unuttum ve karar verdim, yokluğunda senin ben de benim sen de öldürdüklerime can vereceğim! Bu baharın renkleri ile boyayacağım hepsini Bir cesedin resmi asla olmayacak bu yaşanmışlıkta Bakma dizlerimin titrediğine sen Korkudan değil o sadece heyecanımın yansıması! Yılgınlığımı yendim bu sabah ve haykırıyorum "ey şer-i vesveselerin gölgesi" Gözlerimdeki güneşe gücün yetmeyecek ve yok olacaksın

Ben bir yok oluyor, bir var oluyordum Yokluğum "faili meçhul"lere yazılıyor, varlığım ise, meçhulün failini aramakla geçiyordu ya

Artık ne meçhul var ne faili Ben başkaldırdım, baharda çiçeklenen dallar misali, ben başkaldırdım Dağları delen Ferhat, çölleri aşan Mecnun, ateşi ehlileştiren Kerem misali

Ben başkaldırdım ve artık sevdamı sensizliğe haykırıyorum sevgili
Pılını pırtını toplayıp gidenlere inat, kalacağım zamanın en ortasında Eksileri sildim, benim bakışlarım olacak bütün sevinçlerin artısında Zaman mefhumunun efendisi olacak, bu yeni ömrün başlangıcı, bu sabah müjdelerle doluyum inan bana İşte bundan dizlerimin titremesi

Bir bedende, bin duygu Bir ruhta bin heyecan var ey sevgili Şimdi, sende olduğun yerde, güneşe dön gözlerini ve sadece gülümse

Bil ki bu yazı, sensiz ikinci baharın resmi değil, seninle sensiz yaşayacağım tüm baharların resmi Ben kara kışları yendim sevgili Sendin ve hep sen olacaksın bundan sonra bütün baharlarımın ismi

Biliyor musun sevgili; "Bakışlarını derlemekmiş en iyi yaptığım şey, onlar şimdi cemre düşürüyor yokluğuna Ve kaç bahar yaşıyorum gözlerimde kalan bakışlarınla sende beni düşün kalma kara kışlara"

Beni sevdiğini bilmesem bile
Seni sevdiğimi biliyorum sevgili

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com