Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
epson, tarayıcı

Epson GT-15000 A4 Tarayıcı

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Tarama tipi Color Flatbed
Tarama çözünürlüğü 600x1200 dpi
Tarama hızı Monokrom (Draft Mod) 1,3 msn/satır Renkli (Draft Mod) 3,8 msn/satır
Tarama metodu Single Pass
Arabirim USB 20 Yüksek Hızlı x 1 adet SCSI (50-pin yüksek yoğunluklu konektör) x 2 adet Geliştirilmiş I/F yuvası x 1 adet
Boyutlar Standart (g x d x y) 656 x 458 x 158mm Ağırlık: Yaklaşık 13 kg
İşletim sistemi USB 20 Yüksek Hızlı: Windows 2000 Professional/Windows XP Home Edition/Professional , SCSI I/F: Windows 98/Me/2000 Professional/Windows XP Home Edition/Professional/WindowsNT40 Workstation,
Açıklama NETWORK IMAGE EXPRESS KART : Ağ Arabirimi: RJ45 - 10Base-T/100Base-TX Otomatik seçim Desteklenen Protokoller: TCP/IP Desteklenen Sürücü Yazılımı: EPSON Scan İstemci İşletim Sistemleri: Windows 98/Me, Windows NT40/2000/XP

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
199,00 €

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com