Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
artes, mouse, msw809bg, optik, siyah or gri, wireless

Artes MS-W809BG Siyah/Gri Wireless Optik Mouse

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ürün Bilgileri

Açıklama

Fareye entegre bir mikro alıcıya ve 1600 DPI yüksek çözünürlüğe sahip kompakt kablosuz optik fare Ahşap, granit, kilim, siyah, beyaz vb gibi hemen hemen tüm yüzeylerde çalışan doğru ve yüksek hassasiyetli NANO Usb alıcı Düzgün hareket edebilme yeteneği ve 10 metrelik alanda verim sağlamak için 24 GHz teknolojisi Ultra küçük USB alıcı Kompakt tasarımı sayesinde dizüstü çantalarda fazla yer kaplamaz Sadece takın ve çalıştırın sürücüye gerek yok

Bağlantı

NANO Mini USB Alıcı

DPI

1600 DPI Çözünürlük

Güç

1 x AAA Pil Kutu içerisinde 1 Adet Tam dolu Pil bulunmaktadır

İşletim Sistemi

Windows 95 / 98 / NT / ME / 2000 / XP / Vista / W7

Tuş Sayıs

5 adet tuş, 1 adet kaydırma ruleti ve güc tasarrufu için alt kısımda bulunan ON / OFF Butonu ile toplamda 7 adet tuş bulunmaktadır

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Bağlantı : Kablosuz
  • Buton Sayısı : 5
  • Algılama : Optik
  • DPI : 1600 DPI
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
7,00 USD + KDV
15,33 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com