Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atatürkün, ilgili, kısa, sporla, sözleri

Atatürkün Kısa Sözleri Sporla İlgili

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürkün Kısa Sözleri Sporla İlgili

Atatürkün sporla ilgili kısa sözleri

- Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim

- Türk gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır

- Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir

- Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim

- Türk milleti anadan doğma sporcudur Henüz yürümeye başlayan köy çocuklarını bile harman yerinde güreşirken görürsünüz Ata en çok ve iyi binen yalnız Türk erkekleri değildir Türk kadını da bu işi iyi bilir

- Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarfedilen çalışmanın ehemmiyet ve kudsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir

- Her boy ölçüşmede arkalarında Türk Milletinin bulunduğu ve Millet şerefini düşünmelerini Türk sporcularına meslek düsturu olarak kaydediyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com