Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgi, furkan, hakkında, kısaca, palalı

Furkan Palalı Hakkında Kısaca Bilgi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Furkan Palalı Hakkında Kısaca Bilgi

Furkan Palalı Hakkında Bilgi

Furkan Palalı Hakkında

Furkan Palalı 2011 24 Best Model of Turkey Erkek birincisidir

Furkan Palalı Hacettepe Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olan Furkan Palalı aynı zamanda profosyonel bir tiyatrocudur

Furkan Palalı 27 Ekim 1986 doğumlu

Furkan Palalı İyi derecede ingilizce biliyor190 boya sahip olan Furkan Palalı ayrıca 9 sene lisanslı basketbolcu 7 sene Kombassan Konyaspor 2 sene Tofaş) olarak potalar altında görev yaptı

Furkan Palalı Atatürk 10 Kasım defilesi Ankara, Tekirdağ, Alanya, 29 Ekim defilesi Bursa, Ankara, Tunceli, Konya, Fatih Sultan Mehmet Defilesi TRT 1, Eskişehir Fashion Week, Bursa Ece Gürselle Gelin Damat defilesi, İskenderun Prime Mall Yılbaşı defilesi ve daha birçok etkinlikte defilelerde yer almıştır

Furkan Palalı Ezel dzisinde Konuk oyuncu ve birçok tiyatro oyunu gibi deneyimleri oldu

Furkan Palalı 2011 24Best Model Of Turkey yarışmasının finalinde Adını Feriha Koydum dizisiyle tanıdığımız Çağatay Ulusoy sahneye çıkarak ünvanını daha önce aynı dizide konuk oyuncu olan ve aynı zamanda profesyonel bir tiyatrocu olan Furkan Palalı’ya devretti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com