Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ali, atıf, bilgi, hakkında

Ali Atıf Bir Hakkında Bilgi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ali Atıf Bir Hakkında Bilgi

Ali Akıf Bir Kimdir

Ali Akıf Bir ile ilgili yazılar

Gazeteci Ali Akıf Bir Hakkında yazılanlar;

Öldürmeyen yaralamayan detay avcisi

UGUR CEBECI

Hürportreler Hürriyet 2002 Ilavesi

Yorumlarinin tümünde depreme dayanikli bir temel var Üst katlardaki statik hesaplarinin hepsi dogru Bir solukta okunuyor, birkaç solukta hazmediliyor

Ben onu hiç görmedim Gelecegin gazetecileri, yazarlari, çizerleri de belki birbirlerini hiç görmeyecekler

Görmemek tanimamak degildir

Birkaç satir arasina sikismis bir kelime, bir vurgu, bir bakis açisi, bir yelpaze, tanimak için yeterlidir

Ali Atif Bir'i okumaya basladigim günden beri kendime yakin hissettim Var olan her seye meraki var Olmayanlarin da pesinde kosuyor Detay avcisi olarak kalemi eline almis, öldürmüyor, yaralamiyor bir bilgi tepsisinde bize sunuyor

Bu bin yilin ve de geçmis bin yillarin tüketimi ile ilgili her seyden söz ediyor

Tüketmek yemek-içmek-giymek degildir

Tüketmek bazen soluk almaktir Sahip olmadan, satin almadan da tüketilebilir Bir satir arasinda, bir cümlede tüketir, paylasilabilirsiniz

Ali Atif Bir'le bütün kösebaslarinda bulusuyoruz Yorumlarinin tümünde depreme dayanikli bir temel var Üst katlardaki statik hesaplarinin hepsi dogru Bir solukta okunuyor, birkaç solukta hazmediliyor Kalici cümleler arkasindaki bilgi birikimi'nin Hürriyet okurlari için farkli ve gerekli olduguna inaniyorum

Görsek de göremeyiz

Bir isi profesyonelce yapanlarin birinci meslek hastaliklari körlüktür Kisa zamanda yakalanirsiniz Sifir aydinlikta bin mumluk isiklari göremezsiniz Odak noktanizda bir hastalik baslamistir Retinaniz sonuna kadar yirtilmistir Disaridan bir kisi bir bakista bütün isiklari görür Ali Atif Bir de öyle Sifir aydinlikta ya da tam karanlikta farketmedigimiz güçlü isiklari degil sadece titrek mumlari da buluyor

Çogumuz korkariz

Atif Hoca'nin Not Defteri aslinda bir cesaret örnegi Bizim nesil gazeteciler bir markadan söz ederken hálá korkarlar Acaba laf olur mu, diye Hastalik haline gelmis kaygilar tasirlar Oysa Atif Hoca markalarin hakkini, hukukunu veriyor Yeri geldiginde yeriyor Mizah anlayisi, ciddiyeti ile bütünlesiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com