Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografi, bloom, orlando

Orlando Bloom Biyografi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Orlando Bloom Biyografi

Orlando Bloom Biyografi

kendisinden 2 yaş büyük olan kardeşi Samantha ve annesi ile birlikte Canterbury'de büyüdü

Çocukluk yıllarında 4 yaşındayken kaybettiği babası Harry'nin ırkçılık karşıtı ve amaçları uğruna yaşayan bir yazar olduğunu anlatıyordu Gerçek babasının aile dostları Colin Stone olduğunu öğrendiğinde ise ergenlik yıllarındaydı

Canterbury yıllarında kardeşi ve kendisine sanat'ı sevdirmek için oldukça çaba gösteriyordu Şehirde yapılacak olan festival'e katılması için gerekli cesareti Orlando'ya kazandırmak hiç de kolay olmamıştı O günler için sonradan şöyle diyordu:

Festivalde okuduğum şiir ve yazılar bana çok şey kazandırdı Sesimi duygularımla kullanmayı öğrendim diyebiliriz Okul oyunlarında her zaman verilen rol'ün sözlerini karıştırırdım Okuldaki tiyatro öğretmenim bana her zaman garip çocuk rolleri verirdi Kısacası ne çok yetenekli olduğumu düşünür ne de sanat'a ilgi duyardım Annem'in bizi ***ürdüğü tiyatrolarda gördüğüm gerçek üstü karakterlerden sonra ise oyuncu olmak istediğime karar verdim

Orlando Bloom

Yaşadığı şehirde fotoğraf ve tiyatro dersleri aldı 16 yaşına geldiğinde Canterbury'den Londra'ya girmek için ayrıldı

Londra'da "Ulusal Gençlik Tiyatrosu"nda oynamaya başlayan Bloom rol aldığı "A Walk in the Vienna Woods" oyununu izleyen ajanslardan biri ile anlaştı Oscar Wilde'ın hayatını anlatan Wilde (1997) adlı film'de ufak bir rol ile ilk kez kamera karşısına geçtiğinde 20 yaşındaydı

Wilde' daki görüntüsü ona bir çok film teklifi getirdi ancak Orlando "The Ben Elton Show" ve "Midsomer Murders" gibi İngiliz TV şovlarında ufak yardımcı rollerde bulundu

Takvimler 1998'i gösterdiğinde Guildhall'da eğitimine devam ettiği zamanlarda kafa tasını 3 kere çatlattığınıda hatırlatıyordu

The Lord of the Rings - Orlando Bloom Legolas rolünde

Okuldaki eğitimi devam ederken yeni bir film teklifi ile karşılaşıyordu: Legolas rolü ile The Lord of the Rings (Yüzüklerin Efendisi) Bu bu beklenmedik kazanın sonrasında setlerdeki yerini tekrar alıyordu

Bloom "Teen People Magazinein "25 Hottest Stars Under 25" (25 yaş altı çekici 25 kişi) listesine giriyordu

Takvimler 2003'ü gösterdiğinde Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin son filmi olan "Kralın Dönüşü"nün hemen ardından hayranları onu "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"de (Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti) Will Turner rolünde izleme fırsatı buldu

Bloom Prens Paris olarak karşımıza çıkıyordu

2005 yılında iki farklı filmde yer aldı Elizabethtown'da başrolü Kirsten Dunst ile paylaşan Bloom dev bütçeli bir film olan Kingdom of Heaven' demirci Balian karakteriyle tek başına başrolü sırtlıyordu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com