![]() |
Sami Yusuf Make Me Strong Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sami Yusuf Make Me Strong SözleriSami yusuf make me strong çeviri Sami yusuf make me strong sözleri Sami yusuf make me strong çeviri I know I’m waiting Biliyorum, bekliyorum Waiting for something Birşeyi bekliyorum Something to happen to me Başıma gelecek olan birşeyi But this waiting comes with Fakat bu bekleyiş Trials and challenges İmtihan ve zorluklar ile birlikte anılır Nothing in life is free Hayatta hiçbirşey karşılıksız değil I wish that somehow You’d tell me out aloud Her nedense yüksek sesle, açıkça bana anlatmanı dilerim That on that day I’ll be ok İyi olacağım günü But we’ll never know cause Ama asla bilmeyeceğiz, çünkü That’s not the way it works Bu işe yaramaz Help me find my way Yolumu bulmam için yardım et bana My Lord show me right from wrong Efendim, bana yanlıştan doğruyu göster Give me light make me strong Işık ver güçlendir beni I know the road is long Biliyorum yol uzun Make me strong Güçlendir beni Sometimes it just gets too much Bazen sadece çok kazanır I feel that I’ve lost touch Dokunuşu kaybettiğimi hissederim I know the road is long Biliyorum yol uzun Make me strong Güçlendir beni I know I’m waiting Yearning for something Biliyorum, hasretle bekliyorum birşeyleri Something known only to me Sadece benim bildiğim şeyleri This waiting comes with Bu bekleyiş Trials and challenges İmtihan ve zorluklarla birlikte anılır Life is one mystery Hayat bir gizem I wish that somehow You’d tell me out aloud Her nedense bana açıkça, yüksek sesla anlatmanı dilerim That on that day you’ll forgive me Beni bağışlayacağın günü But we’ll never know cause Fakat asla bilmeyeceğiz; çünkü That’s not the way it works Bu işe yaramaz I beg for your mercy Merhametin için sana yalvarıyorum My Lord show me right from wrong Efendim bana yanlıştan doğruyu göster Give me light make me strong Işık ver güçlendir beni I know the road is long Biliyorum yol uzun Make me strong Güçlendir beni Sometimes it just gets too much Bazen sadece çok kazanır I feel that I’ve lost touch Dokunuşu kaybettiğimi hissederim I know the road is long Biliyorum yol uzun Make me strong Güçlendir beni |
![]() |
![]() |
|