![]() |
Ahmet Bektaş Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Bektaş KimdirAhmet Bektaş Kimdir, Hayatı Ahmet Bektaş Biyografisi Ahmet Bektaş 1962 Ankara doğumludur ![]() Ahmet Bektaş Halen Ankara'da ikamet etmektedir ![]() ![]() Şiir, edebiyat,felsefe(yaşam) ilgi alanları ![]() ![]() ![]() Ahmet Bektaş Parolası 'Hayat faaliyettir,dostluk gerektir ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Bektaş Şiirleri Suskunluk Öyle bir suskunluk ki Yürek,dil paramparça ![]() Konuşsan da,sussan da Lisan halince konuşmakta ![]() Zühre Çobanların gizemli yoldaşı, Seherin sultanı ![]() Gelinliğini giymiş bakire saflığında ![]() Işık Dağı’mın suyu gibi; Temiz, berrak ![]() Koca geceyi bırakıp, Tüm ihtişamını sabaha saklamışsın ![]() Kimler uyanık o saatlerde? Kime verirsin pozlarını? Seni kimler seyreder? Namaz vaktidir ![]() Serin bir rüzgar, içimi ürperten ![]() Güneşin doğma vakti yaklaştı ![]() Yıldızlar çekildi karanlıklara; Sen hala oradasın ![]() Birazdan vedalaşırız! Geç geldin Zühre’m, Ya da ben geç farkettim ![]() Adını sevgi koydum ![]() ‘Yarın sabah buluşuruz’ diyorsun ![]() Az görünüyorsun ![]() Bilmiyorum, yarına çıkar mıyım? Sayılı günlerim ne kadar? Sen, her sabah Gülücükler dağıtırsın Yeryüzüne ![]() Ben… Ben; sana doyamadan ölürüm! |
![]() |
![]() |
|