Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ahmet, bilgili, kimdir

Ahmet Bilgili Kimdir

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ahmet Bilgili Kimdir

Ahmet Bilgili Kimdir, Hayatı
Ahmet Bilgili hakkında bilgi
Ahmet Bilgili biyografisi

Ahmet Bilgili 1960 yılında Adana’da doğdu Hacettepe Üniversitesi Sosyoloji Bölümünü bitirdi 1993′te Yardımcı Doçent, 1996′da Doçent unvanını aldı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde öğretim üyeliği yaptı Aynı yıllarda Van’ın Bahçesaray ilçesinde 3 yıl devam eden Ulusal Bahçesaray Satranç Şöleni’nin organizatörlüğünü yürüttü Yeni Şafak gazetesindeki köşesinde satranç üzerine yazılar yazdı 1999 yılında Marmara Üniversitesine atandı İstanbul Uluslararası Satranç Festivali Organizasyon Kurulu üyesi olan Bilgili, halen Marmara Üniversitesinde öğretim üyeliği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü görevlerini yürütüyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com