|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| biyografiestella, estella, kimdir, warren |
Estella Warren Biyografi-Estella Warren Kimdir? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Estella Warren Biyografi-Estella Warren Kimdir?Estella Warren biyografi-Estella Warren kimdir? Estella Warren Gerçek Adı: Estella Warren Doğum Yeri: Peterborough Kanada Doğum Tarihi: 23121978 Boy : 175 m Takma Adı : Tellie Onu Ünlü Yapan Ne? The Planet of the Apes (2001) filmindeki Daena rolü ile ünlendi Birliktelikleri: Sevgilisi: Kip Pardue aktör (2001) Ailesi: - Ödüllerinden Bazıları: - Eğitim: - Meraklısına * 7 ile 17 yaşları arasında senkronize yüzücüydü * 12 yaşında Kanada Milli Takımı'na katılmak için evden ayrıldı * Sonraki Üç yıl Kanada şampiyonu oldu Dünya Şampiyonasında ülkesini temsil etti ve 2 oldu * Lisedeyken bir moda ajansı onu katıldığı bir moda şovunda keşfetti ve böylece modellik yapmaya başladı * Mankenliğe hızlı bir giriş yaptıktan sonra Los Angeles'a taşındı ve hayatı boyunca düşlediği oyunculuk kariyeri için çalışmaya başladı * Maxim'in "Hot 100 Babe" listesinde 1 oldu (2000) * Bir röportajında şöyle demişti: "Olimpiyatlara katılmayı gerçekten çok istiyordum ancak o kadar çok mankenlik teklifi aldımki sonunda neden olmasın dedim" * Hobiler arasında ata binmek piyano çalmak ve yüzmek var * Ayrıca model veya oyuncu olamasaydı bir Fransız restoranı açabileceğini söylemişti çünkü yemek yapmayı çok seviyormuş |
|
|
|