|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
azer, biyografisi, bülbül, hayatı, kimdir |
![]() |
Azer Bülbül Kimdir - Azer Bülbül Hayatı Ve Azer Bülbül Biyografisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Kimdir - Azer Bülbül Hayatı Ve Azer Bülbül BiyografisiAzer bülbül 1969 yılında Kars Akyaka bağlı Arpaçay da dünyaya geldi ![]() Azer Bülbül ![]() ![]() Azer bülbül Daha sonra ailesi ile birlikte Almanya'ya yerleşti ![]() ![]() ![]() Bazıları için "tek kasetlik ünlüydü" ve belkide "zamanla kaybolanlardan olacaktı" ![]() ![]() Azer Bülbül milyonlarca hayranı oldu , muhteşem sesiyle ,kendine has hareketleri ile Arabesk müzikte "Baba" lakaplı ender sanatçılardan birisi olmuşdu ![]() Daha sonra Azer Bülbül "Yalan Sevgiler" , "Başımda Bela Var" , "Bana Düştü" ve "Ateş Düştüğü Yeri Yakar" albümleri ile yeri doldurulamaz bir sanatçı olduğunu kanıtlıyor hayran kitlesi sınırları zorluyordu ![]() ![]() Azer Bülbül'ün ağzından : "Her insanın hayatında kötü dönemler oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uyuşturucuya Almanya'da başladığını söyleyen Azer Bülbül, iyi bir aile ortamına sahip olduğunu ancak arkadaş seçiminin onu bu noktaya getirdiğini söyledi ![]() 2007 nin son günlerinde Azer Bülbül muhteşem bir albüm ile dönüyor ![]() ![]() ![]() "Kalemin Kırıldı" albümü ; içerisindeki "Zorunamı Gitti","Alıştım" ve "Dayanamıyorum" şarkıları öncülüğünde dinleyenlerini mest ediyor,Azer Bülbül her zaman yaptığını tekrarlıyor yine herkesi kendisine hayran bırakıyordu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|