Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, gönüllülerin, isimleri, survivor

Survivor 2012 Gönüllülerin İsimleri

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Survivor 2012 Gönüllülerin İsimleri

Survivor 2012 Gönüllüler Kim

Survivor 2012 Gönüllüler

Asena Erdem

Asena erdem 22 yaşındaAcıbadem lisesinden 2007 yılında mezun olmuşYeditepe üniversitesinde siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler mezunu

Cevher

2012 Survivor'un gönüllü yarışmacıları arasında yer alan Cevher hakkında bilgi bulunmuyor Yarışma başladıktan sonra Cevher ile ilgili bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz Cevher'in Survivor sloganı ise "Survivor'ı kaybetmek için burda olan var mı? Ben kazanmak için burdayım" Cevher iddiasını bu sözlerle dile getirdi bakalım yarışmada neler olacak

Ece Begüm Yücetan

Ece Begüm Yücetan'ın Doğum Yeri İzmir doğum tarihi 1988 Öğrenim Durumu Üniversite

Ece Begüm Yücetan Boyu 180 cm Saç rengi Kestane Göz rengi Ela

Ece Begüm Yücetan Survivor Yarışmasına İzmir’den katılıyor En önem verdiği hobisi fotoğraf çekmek Sadece kamera arkasıyla yetinmeyen Ece aynı zamanda uzun zamandır modellik de yapıyorEce Begüm Yücetan Sporu bir yaşam biçimi olarak benimsemiş aynı zamanda Ece Begüm Yücetan tenis kortlarında rakip tanımıyor

Gülen Sezmiş

2009 yılında Müjdat Gezen Konservatuarından mezun oldu 2006 Akademi İstanbul Sinema Tv Mezunu Plato Film Okulunda Oyunculuk Eğitimi aldı

Hasan

Hasan Yalnızoğlu rizeli 38 yaşındaki dansçı

Eğitimi: Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Marmara Üniversitesi Yöneticilik

Hayim Kohen

Hayim Kohen 19 Mart 1986 tarihinde doğdu FMV Ayazağa Işık Lisesi'ni bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olmuştur

Şansın Tokyay

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2012 yarışmasının güzel yarışmacılarından Şansın Tokyay ile ilgili bilgi mevcut değil

Serhat

Serhat Özcan 27 yaşındaki mağaza işletmecisi

Serhat Bey bize biraz kendinizden bahseder misiniz?

1985 yılında Kartepe`nin Uzunbey Köyü`nde doğdum İlköğretimimi Rabak İlköğretim okulunda, liseyi Atılım Lisesi`nde tamamladım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com