Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Biyografiler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biyografimissy, kimdir, missy, peregrym

Missy Peregrym Biyografi-Missy Peregrym Kimdir?

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Missy Peregrym Biyografi-Missy Peregrym Kimdir?

Missy Peregrym biyografi-Missy Peregrym kimdir?

Missy Peregrym (d 16 Haziran1982 Quebec) Kanadalı aktris ve eski bir modeldir

Yaşamı ve Özel Hayatı

Missy Pittsburgh Steelers Amerikan futbol takımının quarterback 'i Ben Rothlisberger ile arkadaşlık ediyor

Kariyeri

Missy Smallville ve Andromeda dizilerinin bazı bölümlerinde rol aldı

2004 senesinde Catwoman filminde çok kısa süre görünürken sadece web'de gösterilen Le Montage adlı kısa filmde oynadı

Heroes'taki başkalarının yerine geçebilme özelliğini taşıyan Candice Wilmer rolüyle iyi bir oyunculuk sergilemektedirYeni çekilecek olan Reaper dizisinde bu rol için en büyük aday Nikki Reed'in önüne geçerek kadın başrol oyuncusu olarak seçilmiştir Reaper dizisinde kötülüğe hizmet eden kelle avcısı genç bir adamın sevgilisini canlandıracaktır

Missy Peregrym'in ana dilidir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com